Kmotrík prehovoril po nešťastnom konci Slovana: Takúto reakciu nikto nečakal!

Staronový generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší reagoval prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti na štvrtkový ...
  • Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Staronový generálny riaditeľ Slovana Bratislava Ivan Kmotrík mladší reagoval prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti na štvrtkový veľmi smolný koniec belasých v pohárovej Európe. Slová, ktoré nikto nečakal!

FOTOGALÉRIA: Slovan - Bazilej

Slovan Bratislava bol na dosah historického úspechu slovenského futbalu v pohárovej Európe. Siahal po postupe do štvrťfinále Európskej konferenčnej ligy. Zverenci trénera Vladimíra Weissa staršieho vyhrávali na vypredanom Tehelnom poli so švajčiarskym Bazilejom po úvodnom polčase 2:0.

V druhom polčase však dokázal súper vyrovnať. V nadstavení po veľkej chybe brankára Adriána Chovana zaznamenal vyrovnávajúci gól. Doslova v posledných sekundách. V predĺžení rozhodnutie nepadlo a penaltový rozstrel belasým vôbec nevyšiel.

Adriánovi Chovanovi  sa o inkasovanom góle bude ešte dlho snívať.
Tvrdé slová na adresu brankára Slovana: Fanúšikovia už majú Chovana dosť Zobraziť článok

„Chýbal posledný krok k historickému futbalovému úspechu v ére samostatnosti Slovenskej republiky. Aj napriek nesplneniu nášho jasne nastaveného cieľa vieme, že práve toto je začiatok niečoho veľkého!," reagoval staronový generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší na sociálnej sieti instagram.

„Ďakujem, že ste pri tom boli s nami v počte takmer 22-tisíc a na našom milovanom Tehelnom poli ste tak vytvorili neopísateľnú atmosféru. Obrovská vďaka patrí celému tímu, ktorý odvádzal úžasnú prácu," venoval Kmotrík slová vďaky fanúšikom aj tímu.

„Šport a konkrétne futbal prináša aj takéto momenty, aj vďaka tomu je to najsledovanejší šport na celom svete. Celé belasé mužstvo ukázalo, že v sebe má obdivuhodnú bojovnosť a dokáže zabojovať o tie najvyššie priečky pomedzi európsku konkurenciu,“ pokračoval Kmotrík v pozitívnom duchu.

Následne burcoval v boji o obhajobu ligového titulu. Slovan je aktuálne druhý o štyri body za Dunajskou Stredou a potrebuje poriadne zabojovať aj v domácej súťaži.

„Už v nedeľu bojujeme v Podbrezovej, kde chlapci určite potrebujú vašu podporu. V skupine o titul to bude ešte veľmi náročné, ale dáme do toho všetko, aby titul zostal v Bratislave,“ dodal Kmotrík odhodlane.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});