Fight Night Challenge ponúkne aj odvetu rivalov: Idem ho tam ponížiť!

Organizácia Fight Night Challenge v priebehu pár hodín odhalila ďalšie zápasy, ktoré nás čakajú na najbližšom evente organizácie 13.5.2023. ...

Organizácia Fight Night Challenge v priebehu pár hodín odhalila ďalšie zápasy, ktoré nás čakajú na najbližšom evente organizácie 13.5.2023. V súboji zápasníkov sa stretnú rivali Denis Farkaš a Denis Gondžala.

Fotogaléria

Obaja sa už stretli v súboji MMA na turnaji Fabriq v Trnave, kde triumfoval Denis Gondžala, ktorý Farkaša ukončil na submisiu. Počas spomínaného súboja dominoval najmä Farkaš, ktorý sa pokúsi skóre vyrovnať rovnako na trnavskej pôde. "Idem ho ponížiť, za to, že si myslí, že je gangster a ide si po keš. Sám pritom nevie čo je keš a nikdy ho nevidel," konštatoval Farkaš, ktorý reprezentuje Spartakus Fight Gym Trnava.

Ďalším tentoraz "celebritným" duelom bude zápas bývalých farmárov, ktorými sú Kristián Mesíček a Šimon Koleň. Obaja prekvapili fanúšikov na FNC3, keď boli do fightcard nominovaní na poslednú chvíľu. Aj napriek tomu predviedli srdnatý výkon, po ktorom sa súboj skončil remízou.

Šimon sa na zápas pripravuje so skúseným boxerom Žigom Kurinom a sparinga mu na tréningoch robí aj legenda MMA Miroslav Štrbák. Na evente si fanúšikovia môžu užiť aj súboj Rytmusa proti ďalšej legende zmiešaného bojového umenia, ktorou je Petr "Monster" Kníže. Attila Végh si to tentoraz rozdá s bývalým UFC borcom Ericom Spicelym.

Medzi ostatnými duelmi nechýba ani súboj Barona s Adamom Bergerom. Pavol Vaško, známy ako Pali Hari si to rozdá s raperom Dynamicom a v boji kvalitných boxerov nastúpi Michal Takács proti Viliamovi Tankóvi. Organizácia má pre fanúšikov pripravené ďalšie nadupané súboje, preto pozorne sledujete instagram FNC. 

Lístky na FNC 4, ktorý sa uskutoční 13.5. v mestskej športovej hale v Trnave sú k dispozícii v sieti predpredaj.sk. PPV si budú môcť fanúšikovia vychutnať prostredníctvom kvalitnej platformy Oktagon.tv.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});