Legendárna Navrátilová kvôli rakovine mení plány: Dieťa musí počkať!

Dala sa na boj. Na boj so zákernou chorobou. Svoje najbližšie plány tak musela zmeniť. Slávna tenistka českého pôvodu Martina Navrátilová ...
  • Zdroj: SITA/AP

Dala sa na boj. Na boj so zákernou chorobou. Svoje najbližšie plány tak musela zmeniť. Slávna tenistka českého pôvodu Martina Navrátilová (66) sa vlani dozvedela, že má rakovinu hrdla v prvom štádiu ak tomu aj rakovinu prsníka.

Pražská rodáčka hovorí, že je rozhodnutá ochorenie zdolať. Jej manželka Julia Lemigová (50) však teraz priznala, že kvôli onkologickému ochoreniu upustili od svojich plánov na adopciu dieťaťa.

Juraj Slafkovský navštívil základnú školu v Košiciach a draftová jednotka NHL z roku 2022 bola na roztrhanie.
Draftová jednotka NHL Juraj Slafkovský je pod tlakom často: Ako sa s nim vyrovnáva? Zobraziť článok

„Čakám len na to, keď sa Martina uzdraví,“ povedala Lemigová pre magazín People. „Keď adoptujete dieťa, musí byť na prvom mieste dieťa. A práve teraz je na prvom mieste Martina a ide o to, aby sa uzdravila. Adopciu odkladáme. Mysleli sme si, že nám každú chvíľu zavolá agentúra a oznámi nám šťastnú novinu, že budeme mať dieťa,“ dodala Lemigová.

Adriánovi Chovanovi  sa o inkasovanom góle bude ešte dlho snívať.
Tvrdé slová na adresu brankára Slovana: Fanúšikovia už majú Chovana dosť Zobraziť článok

Moderátor Andy Cohen, ktorý ruskú modelku spovedal, bol prekvapený, že ona a Navrátilová sú v procese adopcie už tak ďaleko.

„Miesto toho bojujeme s dvoma druhmi rakoviny. Akoby jedna nestačila. Čakám len na to, keď sa Martina uzdraví,“ dodala bývalá ruská modelka.

Lemigová je matkou Emmy (17) a Victorie (21), ktoré sa osamostatnili a s matkou už nežijú.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});