Američan Tiafoe si v Indian Wells zahrá semifinále: Norriemu nepustil ani set

Americký tenista Frances Tiafoe (25) sa stal prvým semifinalistom dvojhry na turnaji ATP v Indian Wells. V stredajšom štvrťfinálovom ...
  • Zdroj: SITA/AP, Istockphoto

Americký tenista Frances Tiafoe (25) sa stal prvým semifinalistom dvojhry na turnaji ATP v Indian Wells. V stredajšom štvrťfinálovom stretnutí zdolal štrnásty nasadený domáci tenista desiatku "pavúka" Brita Camerona Norrieho dvakrát 6:4.

FOTOGALÉRIA: Frances Tiafoe

V sobotnom semifinále (19.00 SEČ) sa stretne s Rusom Daniilom Medvedevom, ktorý si poradil s Alejandrom Davidovichom Fokinom v dvoch setoch 6:3 a 7:5.

Dvojhra - štvrťfinále:

Daniil Medvedev (Rus.-5) - Alejandro Davidovich Fokina (Šp.-23) 6:3, 7:5, Frances Tiafoe (USA-14) - Cameron Norrie (V. Brit.-10) 6:4, 6:4.

Na snímke nehrajúci kapitán Matej Lipták počas tlačovej konferencie k nominácií hráčok Slovenského.
Lipták nominoval proti Taliankám: Nie sme favorit, ale chceme prekvapiť Zobraziť článok

Sobolenková v semifinále

Bieloruská tenistka Arina Sobolenková zvíťazila vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Indian Wells nad domácou Američankou Coco Gauffovou 6:4, 6:0. V semifinále sa stretne s Grékyňou Mariou Sakkariovú, ktorá zdolala Petru Kvitovú z Česka v troch setoch 4:6, 7:5 a 6:1.  

Dvojhra - štvrťfinále:

Maria Sakkariová (Gréc.-7) - Petra Kvitová (ČR-15) 4:6, 7:5, 6:1, Arina Sobolenková (Biel.-2) - Coco Gauffová (USA-6) 6:4, 6:0.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});