Hamilton na detektore lži: Hovoril pravdu o močení v kokpite?

Výzvy má rád. Tá posledná mu ale dobrú reklamu neurobila. Britský pilot F1 Lewis Hamilton (38) sa nechal ešte pred začiatkom sezóny napojiť ...
  • Zdroj: SITA/AP

Výzvy má rád. Tá posledná mu ale dobrú reklamu neurobila. Britský pilot F1 Lewis Hamilton (38) sa nechal ešte pred začiatkom sezóny napojiť na detektor lži.

FOTOGALÉRIA: Lewis Hamilton

V rozhovore pre Sky Sports tak čelil niekoľkým otázkam a fanúšikovia sa rýchlo dozvedeli, či sedemnásobný majster sveta F1 hovorí pravdu.

Hneď na úvodnú otázku, či je nervózny, odpovedal negatívne a detektor lži okamžite spoznal, že Hamilton klame.

Lewis Hamilton si prešiel náročným detstvom.
Hamilton dostal výnimku na pírsing: Zachránila ho lekárska správa Zobraziť článok

Potom musel britský jazdec odpovedať na otázku, či klamal svojmu šéfovi. V tomto prípade prístroj potvrdil, že pilot Mercedesu povedal pravdu, keď odpovedal, že vždy hovorí šéfovi pravdu. Kladne odpovedal aj na otázku, že jeho bývalý tímový kolega Valtteri Bottas patrí k jeho obľúbencom.

Holanďan Max Verstappen z tímu Red Bull pózuje s cenou po víťazstve na Veľkej cene Bahrajnu, úvodných pretekoch seriálu MS F1 v sezóne 2023 na okruhu Sachír.
Verstappen ovládol úvodné preteky v Bahrajne, divákov bavil najmä Alonso Zobraziť článok

Potom ale niekoľkokrát detektor lži nachytal pretekára na klamstve. Hamilton totiž povedal, že nepozerá reality šou, že svojho aktuálneho tímového partnera Russella zdolal na páske a že sa nikdy v kokpite nevymočil. Stroj vo všetkých prípadoch odhalil, že Hamilton nehovorí pravdivo. Napokon, odpoveď „močenia v kokpite“ trochu upravil: „Áno, možno raz som sa vymočil. Konkrétne si nespomínam,“ tvrdil.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});