Tvrdé odhalenie zámorského novinára: Mešár zažíva v kabíne peklo!

Nedávno prechádzal hernou krízou! Môže za to nepohoda a napätie v tíme? Zámorský novinár odhaľuje, že slovenský hokejový útočník Filip ...
  • Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Nedávno prechádzal hernou krízou! Môže za to nepohoda a napätie v tíme? Zámorský novinár odhaľuje, že slovenský hokejový útočník Filip Mešár (19) zažíva v kabíne doslova peklo!

FOTOGALÉRIA: Mešár

Filip Mešár to vo svojom tíme Kitchener Rangers nemá vôbec jednoduché! Aspoň to vyplýva zo zistení zámorského novinára Anthonyho Martineaua z TVA Sports. Rovnako peklo v šatni údajne zažíva aj ďalšia veľká nádej organizácie Montreal Canadiens Owen Beck pôsobiaci v tíme Peterborough Petes.

„Na strane Petes bolo niekoľko ofenzívnych posíl pred prestupovou uzávierkou. Podľa dobrého zdroja z juniorského hokejového prostredia v Ontariu viem, že atmosféra v šatni je najhoršia spomedzi všetkých juniorských tímov v Ontariu. Údajne sa v šatni strhla aj bitka," odhaľuje Anthony Martineau.

„Je tu jeden hráč, ktorého nebudem menovať, ktorého môj zdroj označil dokonca ako rakovinu. Hráči medzi sebou bojujú, to naozaj nie je sranda. Pokojný hráč ako Beck, ktorý nemá rád konfrontáciu, sa môže cítiť nepríjemne. Beck zrejme nie je jediným prospektom Habs, ktorý sa potýka s týmto druhom problémov," premostil zámorský novinár k Filipovi Mešárovi, ktorého si Montreal vybral v prvom kole vlaňajšieho draftu.
 
„Bohužiaľ, prípad Owena Becka nie je ojedinelý, pretože na strane Filipa Mešára nie je tím skutočne lepší. Ten istý zdroj mi hovorí: Počúvaj, v Montreale majú smolu, pretože dvaja z ich najlepších prospektov hrajú na dvoch najhorších možných trhoch, pokiaľ ide o atmosféru v šatni," prezradil.
 
Slovenský brankár v službách New Yorku Rangers Jaroslav Halák v zápase proti Pittsburghu.
Zámorský novinár sa obul do Haláka: Prečo mu odmietol poskytnúť rozhovor? Zobraziť článok
 
„Nedávno vyhodili v Kitcheneri trénera. Opäť sa bavíme o určitých hádkach v šatni z hľadiska času na ľade. Niektorí starší hráči v tíme, ktorí dostávali čas v presilovej hre, ho už nemajú. Tréner, ktorý bol prepustený, nepriniesol, podľa toho, čo som počul, žiadnu štruktúru. Všetky tieto príbehy čiastočne ospravedlňujú produktivitu dvoch perspektívnych hráčov, ktorí sú, povedzme si to jasne, stále plní talentu," dodáva Martineau.
 
Filip Mešár sa po majstrovstvách sveta do 20 rokov v drese Kitcheneru herne trápil a kritizovali ho za to, že nespĺňa očakávania o bodovej produktivite. V poslednom období ale kritikom výbornými výkonmi zavrel ústa. Bodoval v troch dueloch v rade a v šiestich z posledných siedmich. Počas tohto obdobia nazbieral 9 bodov (1+8).
 
 
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});