Šebo i Škrtel sa pustili do trénera Calzonu: Tvrdá kritika za nomináciu!

Do nominácie slovenskej futbalovej reprezentácie sa nedostal ofenzívny hráč Slovana Vladimír Weiss mladší. Bývalý reprezentačný útočník ...

Do nominácie slovenskej futbalovej reprezentácie sa nedostal ofenzívny hráč Slovana Vladimír Weiss mladší. Bývalý reprezentačný útočník Filip Šebo naložil trénerovi Francescovi Calzonovi za nomináciu. Pridal sa aj Martin Škrtel.

Fotogaléria

Filip Šebo sa k nominácii postavil kriticky. „Prečítal som si to deväťkrát a nerozumiem tomu. Mohol by mi to nejaký Talian preložiť? Ďakujem! #CalzonaOut," napísal na sociálnej sieti. Škrtel sa pridal a ironicky komentoval neúčasť Weissa mladšieho: „Dvakrát najlepší hráč ligy stále nepresvedčil o svojich kvalitách."

Vladimír Weiss ml., kapitán ŠK Slovan Bratislava, sa ocitol len medzi náhradníkmi. „Dôvod je čisto taktický, máme troch nových hráčov. Osem je ofenzívnych a niektorí z nich vedia ponúknuť aj alternatívne riešenia," vysvetlil svoje rozhodnutie Calzona.

Pre Calzonu to bude prvá kvalifikačná previerka na slovenskej lavičke. Jeho zverenci nastúpia vo štvrtok 23. marca o 20.45 h v Trnave s Luxemburskom, o tri dni neskôr 26. marca o 20.45 h privítajú v Bra­tislave Bosnu a Hercegovinu. Reprezentačné sústredenie sa začne v nedeľu 19. marca zrazom v Senci, piatkový (24.3.) tréning v tamojšom NTC bude otvorený pre verejnosť.

Stanislav Lobotka.
Lobotkov Neapol na prahu míľnika, Ancelotti varuje pred podcenením Liverpoolu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});