Mentori veľkolepej pyramídy prvýkrát tvárou v tvár: Koho si vybrali Tina, Marpo, Boris a Ilja?

Už 22. apríla vyvrcholí v Prievidzi na turnaji RFA 9 EUROGOLD pyramída o 30000 eur. Túto kráľovskú odmenu si však odnesie len jeden šťastlivec ...

Už 22. apríla vyvrcholí v Prievidzi na turnaji RFA 9 EUROGOLD pyramída o 30000 eur. Túto kráľovskú odmenu si však odnesie len jeden šťastlivec z ôsmich účastníkov, ktorí budú rozdelení do štyroch skupín podľa ich mentorov.

Fotogaléria

 

Nimi sú speváčka Tina, raper Marpo, promotér Boris Marhanský a legendárny tréner Ilja Škondrič. Mentori majú za sebou už prvé spoločné stretnutie a okrem hodnotenia jednotlivých účastníkov pyramídy došlo aj na výber zverencov do svojich tímov.

Majú im čo ponúknuť

Aj keď spomedzi mentorov je jediným MMA trénerom a bojovníkom Ilja Škondrič, zvyšná trojica mentorov má podľa ich slov tiež viacero zbraní, ktoré budú môcť uplatniť, aby pomohli svojim zverencom. Tina ako mentor s najmenšími skúsenosťami s bojovými športmi sa bude spoliehať hlavne na svoju ženskú intuíciu a pomôže svojim bojovníkom udržať v zápasoch pokojnú myseľ. Marpo už má niekoľkonásobnú skúsenosť byť v centre pozornosti pred vypredanými arénami–či už ako boxer alebo raper. Boris Marhanský, ako bývalý aktívny športovec a certifikovaný tréner avizuje, že svojim bojovníkom pomôže po marketingovej stránke a ukáže im cestu, ako si získať sponzorov. Ilja Škondrič nastúpil do vyše dvadsiatich duelov a ako tréner vychoval niekoľkých svetových šampiónov a jeho zverencom istotne bude mať čo povedať po odbornej MMA stránke.

Videovizitky povedali o bojovníkoch veľa

Najskôr si jednotliví mentori pozreli videovizitky účastníkov EUROGOLD pyramídy a na základe sympatií, zápasových skúseností alebo ich štýlu boja si prvú štvoricu bojovníkov rozdelili po jednom do svojich tímov.Tina ako fanúšička postojových disciplín neváhala a siahla po mimoriadne skúsenom boxerovi Martinovi Prázdnemu. Marpo sa rozhodol zostať verným patriotom, keďže do jeho tímu poputuje krajan Jan Fajk. Zverenec Ilju Škondriča v bratislavskej Octagon Fighting Academy je Michal „Šaman“Dobiáš, ktorého bude Ilja viesť aj ako mentor. Promotér organizácie RFA Boris Marhanský siahol po 5-násobnom majstrovi Slovenska v zápasení Martinovi Horínkovi.Ďalšia štvorica účastníkov bude predstavená budúci týždeň a rovnakým štýlom si budú jednotliví mentori vyberať bojovníkov do svojich tímov. Príďte podporiť svojho favorita do Prievidze na turnaj RFA 9. Lístky sú dostupné v sieti Predpredaj.sk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});