Tajomná smrť olympionika Hájka († 35): Telo našiel turista!

Česko minulý týždeň zasiahla nečakaná správa. Skokana na lyžiach Antonína Hájka († 35) našli mŕtveho v zahraničí.
  • Zdroj: Facebook/Antonín Hájek

Česko minulý týždeň zasiahla nečakaná správa. Skokana na lyžiach Antonína Hájka († 35) našli mŕtveho v zahraničí.

Hájek miloval Malajziu a na obľúbený ostrov chodil pravidelne. „S jeho bývalou manželkou tam lietali každý rok na dovolenku,“ povedal víťaz Turné štyroch mostíkov a teraz poslanec za ODS Jakub Janda.

Antonín a Veronika pridávali na sociálne siete fotografie z krásnych pláží, obdivovali miestnu prírodu aj exotické živočíchy. Mali sa radi, ale nakoniec sa všetko pokazilo.

Hájek si ako tréner ženskej reprezentácie začal so svojou zverenkyňou, a keď na to Veronika prišla, nasledoval rozvod. Ten prebehol vlani v septembri. Hneď potom Hájek do Malajzie odletel sám. „Vtedy sa asi rozhodol odísť tam a oddýchnuť si, pretože posledný rok alebo polrok neprebehol podľa jeho predstáv,“ uviedol Janda pre CNN Prima News.

Podľa informácií Blesku sa mal Hájek stratiť už koncom septembra v rozbúrenom mori, jeho telo po troch dňoch objavil turista. "Bolo videné pasažierom osobnej lode okolo poludnia 30. septembra," informovali malajzijské médiá. Evidentne trvalo niekoľko mesiacov, kým sa podarilo spárovať Hájkovu DNA s do tej doby neznámym telom. Jeho úmrtie oficiálne potvrdil lyžiarsky zväz v piatok.

Karlos Vémola a Attila Végh.
Attila je pripravený dobiť Vémolu! Oktagon otvorene o vytúženej odvete Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});