Attila je pripravený dobiť Vémolu! Oktagon otvorene o vytúženej odvete

Zápas, na ktorý fanúšikovia MMA na Slovensku i Česku čakajú už niekoľko rokov sa uskutoční! Attila Végh a Karlos Vémola sa proti sebe ...
  • Zdroj: Instagram/oktagonmma

Zápas, na ktorý fanúšikovia MMA na Slovensku i Česku čakajú už niekoľko rokov sa uskutoční! Attila Végh a Karlos Vémola sa proti sebe postavia v očakávanej odvete, na radosť všetkých to potvrdila organizácia Oktagon MMA.

"Vieme, že Karlos tú odvetu so mnou chce, je to jeho životný cieľ. Do UFC sa už v živote nedostane. V Oktagone už získal titul v poloťažkej aj strednej váhe. Takže akú má motiváciu, ako zápas so mnou? A na druhej strane keď ho prehrá, tak čo bude jeho motiváciou?"

"Potom už skončí. Sám sebe ešte raz dokážem, že sa viem pripraviť a reálne ho dobjiem. On uvidí akého hladného Attilu dostane," konštatoval Attila Végh na turnaji Oktagon 40 ako odpoveď na pochybnosti zo strany Vémolu, ktorý s Attilom nechcel zápasiť v prípade, ak by šlo Attilovi len o zárobok.

K celej situácii sa vyjadrila aj organizácia Oktagon MMA, ktorý celý zápas oficiálne potvrdila na svojej sociálnej sieti. "Potvrdené, zápas storočia, ktorý obom aktérom prevrátil život naruby a zlomil rekordy návštevnosti, má po štyroch rokoch pokračovanie. Dve legendy a hrdinovia svojich zemí tvárou v tvár. Vémola vs Végh 2, termín čoskoro oznámime," napísal Oktagon MMA. 

Na celú situáciu prakticky okamžite pre Isport.cz zareagoval Karlos Vémola. "Zatiaľ to pre mňa nie je aktuálna téma. Mám pred sebou dva ťažké zápasy a na tie sa musím teraz sústrediť. Potrebujem súperov poraziť s prehľadom a so štýlom. Nemôžeme si nahovárať, že pokial by som nebol schopný poraziť Matavaa a Kincla, že by som premýšľal o odvete s Attilom, ktorý je váhovo úplne inde ako oni dvaja."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});