Zmluva o smrti či plat 6000 € mesačne: Šokujúce detaily zmlúv Cristiana Ronalda s jeho zamestnancami

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) zarába rozprávkové peniaze a k svojim zamestnancom sa správa veľmi štedro. Ale unikli ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) zarába rozprávkové peniaze a k svojim zamestnancom sa správa veľmi štedro. Ale unikli šokujúce a poriadne bizarné detaily zo zmlúv, ktoré s nimi uzatvára!

FOTOGALÉRIA: ronaldo

Hviezdny portugalský útočník Cristiano Ronaldo (38) koncom roka 2022 podpísal najlukratívnejší futbalový kontrakt v histórii. Za dva a pol roka v saudskoarabskom tíme Al-Nassr zarobí neuveriteľných 500 miliónov eur! Niet divu, že sa k svojim zamestnancom správa mimoriadne štedro. Ale nemecký denník Der Spiegel odhalil aj bizarnosť zo zmlúv, ktoré podpisuje so svojimi kuchármi, chyžnými či komorníkmi.

Tento zdroj informuje o tom, že Cristiano Ronaldo so svojimi zamestnancami uzatvára zmluvy, v ktorých je špeciálna klauzula o tom, že nikto z nich nemôže rozprávať podrobnosti z jeho života a domácnosti až do 70 rokov po jeho smrti! Možno aj preto sú Ronaldo a členovia jeho rodiny k služobníctvu veľmi vrúcni a otvorení. Podľa Der Spiegel hovoria so zamestnancami o všetkom, aj o veciach zo súkromného života.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (uprostred).
Frustrovaný Ronaldo poriadne vypenil: Reakcie fanúšikov ukázali, čo si o ňom myslia Zobraziť článok

Majú totiž istotu, že nič z týchto vecí neprenikne na verejnosť. V zmluve je totiž zaviazané, že v opačnom prípade môže Ronaldo alebo ktokoľvek z členov jeho rodiny podať žalobu na zamestnanca, ktorý sa preriekne. Ronaldo sa k svojim zamestnancom správa veľmi ústretovo. Ponúka kráľovské životné podmienky, plat 6000 eur mesačne a úhradu všetkých osobných výdavkov. To za tú mlčanlivosť stojí, no nie?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});