Xavi prirovnal Lewandowského k Ronaldinhovi a Messimu: Prečo?

Poľský futbalista Robert Lewandowski sa pred nedeľným duelom 25. kola La Ligy na pôde Bilbaa vracia do kádra FC Barcelona. Tridsaťštyriročný ...
  • Zdroj: TASR/AP

Poľský futbalista Robert Lewandowski sa pred nedeľným duelom 25. kola La Ligy na pôde Bilbaa vracia do kádra FC Barcelona. Tridsaťštyriročný útočník vynechal uplynulé dva zápasy pre zranenie zadného stehenného svalu.

FOTOGALÉRIA: Robert Lewandowski

"Robert po niekoľkodňovej pauze od štvrtka opäť trénoval s mužstvom a je pripravený v nedeľu nastúpiť," povedal podľa DPA tréner "blaugranas" Xavi Hernandez.

"Cíti sa dobre, chce hrať. Sme šťastní, že ho máme späť. Prirovnal by som ho k Ronaldinhovi či Messimu. Zmenil mentalitu nášho tímu. Je náš líder a všetci hráči pri ňom povyrástli," uviedol na adresu skúseného kanoniera, ktorý prišiel na Camp Nou vlani po osemročnom pôsobení v Bayerne Mníchov. Za katalánsky veľkoklub strelil 25 gólov v 31 zápasoch vo všetkých súťažiach.

Barcelona vedie najvyššiu španielsku súťaž, v prípade víťazstva v Bilbau by odskočila v tabuľke druhému Realu Madrid opäť na rozdiel 9 bodov.

Tréner Antonio Conte z Tottenhamu dáva pokyny počas odvetného zápasu osemfinále Ligy majstrov Tottenham Hotspur - AC Miláno.
Búrka v Londýne! Hráč Tottenhamu kritizuje trénera: Conte reaguje Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});