FNC 4 odkryla ďalšie súboje! Chýbať nebude ani tvrdý zápas skúsených mien

Organizácia Fight Night Challenge odhalila ďalšie dvojice, ktoré sa predstavia na turnaji FNC 4 v Trnave už 13.mája.
  • Zdroj: FNC

Organizácia Fight Night Challenge odhalila ďalšie dvojice, ktoré sa predstavia na turnaji FNC 4 v Trnave už 13.mája.

K duelom Végh vs Spicely, Rytmus vs Kníže a Baron vs Berger sa pridáva aj bývalý štvornásobný majster Slovenska v kickboxe Pavol Vaško, ktorý je na sociálnych sieťach známy aj pod menom “Pali Hari“.

Jeho súperom bude bývalý súper Grznára z Clash of The Stars raper Dynamic, ktorý sa ako malý chlapec presťahoval s rodinou do Veľkej Británie. Podľa vlastných slov najviac hudobne vystrelil v roku 2019, v ktorom mal na konte okolo 300 koncertov.

V čase covidu sa preorientoval na box, v ktorom dokonca absolvoval zápas, ktorý dodnes vníma ako veľkú skúsenosť. „Keby ma odmalička viedli k boxu, bol by som boxer a nie spevák,“ konštatoval Dynamic, civilným menom Josef Adam.

 

 

Ďalším súbojom, ktorý odhalila organizácia bude boj dvoch skúsených a známych boxerov. Dvojnásobný vicemajster Slovenska Marián Mišalko, ktorý posledne zdolal na body skúseného Tommyho Zolda, tentoraz nastúpi do boja proti majstrovi republiky Filipovi Hačkovi.

 

 

Obe mená sú v komunite ušľachtilého športu už dopodrobna známe. Ani tentoraz tak nechýbajú na turnaji FNC kvalitné zápasy šikovných športovcov, ktoré doplnia celebritné výzvy. Ďalšie súboje bude organizácia odkrývať v najbližších dňoch, aj preto rozhodne sledujte instagram organizácie!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});