Chystá sa veľký návrat? Martin Škrtel bude zrejme opäť súčasťou Spartaka Trnava!

Opäť v klube „Bílých andelov“? Martin Škrtel (38) má podľa zdroja Trnavského rádia opäť blízko ku klubu FC Spartak Trnava.
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Opäť v klube „Bílých andelov“? Martin Škrtel (38) má podľa zdroja Trnavského rádia opäť blízko ku klubu FC Spartak Trnava.

FOTOGALÉRIA: Martin Škrtel

Bývalý reprezentačný kapitán Martin Škrtel by podľa neoficiálnych informácií Trnavského rádia mal zažiť návrat do „malého Ríma“. Samotný Spartak však túto informáciu zatiaľ nepotvrdil.

„Hneď po ukončení profesionálnej kariéry dostal Martin Škrtel od nášho klubu ponuku vstúpiť do manažmentu. Je v úzkom kontakte s vedením, aj s majiteľmi klubu, ale zatiaľ k definitívnej dohode neprišlo,“ povedal pre Trnavské rádio PR manažér klubu Patrik Velšic.

„Martin v súčasnosti pracuje na svojom filme a zúčastňuje sa na stáži v našom klube, pretože pracuje na svojej trénerskej licencii. Veríme však, že ho v blízkej dobe privítame na jednej z dôležitých funkcií v klube,“ ozrejmil Patrik Velšic. Škrtel totiž navštívil prednedávnom štadión Antona Malatinského. Spolu s členmi realizačného tímu sledoval tréningovú jednotku „spartakovcov“.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});