Veľkolepá, no poriadne drahá šou: Las Vegas zverejnilo ceny vstupeniek na Formulu 1

Po viac ako štyridsiatich rokoch sa Forumula 1 vráti do Las Vegas a organizátori plánujú pri tejto príežitost veľkolepú šou. Vo štvrtok ...
  • Zdroj: Reuters

Po viac ako štyridsiatich rokoch sa Forumula 1 vráti do Las Vegas a organizátori plánujú pri tejto príežitost veľkolepú šou. Vo štvrtok boli zverejnené ceny vstupeniek a fanúšikovia si budú musieť siahnuť poriadne do vrecka. Tie najdrahšie lístky sú už však vypredané.

FOTOGALÉRIA: F1

Vo Vegas sa jazdilo už v rokoch 1981 a 1982, no vôbec prvýkrát sa pôjde po ikonickom bulvári Las Vegas Strip, na ktorom sa nachádza hneď niekoľko svetoznámych stavieb. Dĺžka trate je cez šesť kilometrov, má 14 zákrut a maximálna rýchlosť by sa mala pohybovať v hodnotách tesne nad 340 km/h.

Organizátori sľubujú veľkú šou, na ktorej si v USA dajú poriadne záležať. Najlukratívnejšia vstupenka nesie názov Paddock Club a fanúšikovia za ňu zaplatia až 15 000 amerických dolárov. Súčasťou tohto vstupu je aj exkluzívny prístup do klubu. Tieto lístky sú však už beznádejne vypredané.

Lewis Hamilton si prešiel náročným detstvom.
Hamilton dostal výnimku na pírsing: Zachránila ho lekárska správa Zobraziť článok

Ďalšou možnosťou je prenájom skyboxu nad hlavnou tribúnou, ktorého cena je stanovená na 10 000 dolárov. V jeho priestoroch bude hrať fanúšikom živá hudba a k dispozícii budú aj exkluzívne kokteily.

Naopak, najlacnejšou alternatívou pre fanúšikov kráľovnej motoršportu je trojdňová vstupenka na celú novembrovú Veľkú cenu Las Vegas za 500 amerických dolárov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});