Reakcia na sklamanie z Ligy majstrov? Mbappého ľudia oslovili španielsky veľkoklub

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) údajne poškuľuje po prestupe z Paríža Saint-Germain do Realu Madrid. Ako referuje web španielskeho ...
  • Zdroj: Reuters

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) údajne poškuľuje po prestupe z Paríža Saint-Germain do Realu Madrid. Ako referuje web španielskeho denníka Marca, ktorý má obyčajne dobré informácie o dianí v madridskom klube, funkcionárov „bieleho baletu“ kontaktovali ľudia z hráčovho okolia, aby zistili, či by Real teoreticky ešte stál o Mbappého služby.

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

V súvislosti s obávaným zakončovateľom bolo pred niekoľkými mesiacmi všetko prakticky prichystané na sťahovanie do Realu Madrid. Hráč si to však v závere uplynulej sezóny rozmyslel a predĺžil kontrakt s PSG do 30. júna 2024 s možnosťou predĺženia spolupráce o ďalších dvanásť mesiacov. Mnohé médiá špekulovali, že tak mohol učiniť pod nátlakom, čomu nahrávajú i najnovšie správy denníka Marca.

„V Reale Madrid boli prekvapení, keď koncom minulého leta dostali telefonát z okolia Kyliana Mbappého. Hoci to môže znieť ako vtip, bolo to tak. Hráč oľutoval svoje rozhodnutie predĺžiť zmluvu s PSG a chcel vedieť, či 'Los Blancos' stále majú záujem získať ho,“ píše Marca.

Real Madrid údajne nereflektoval nadmerným záujmom, no ani nezavrel dvere pred touto možnosťou. „V klube si uvedomujú, že Mbappé je najlepší útočník na svete a v roku 2024 budú musieť nájsť náhradu za Karima Benzemu,“ dodáva Marca.

Kylian Mbappé tento rok
Legendárny Carragher si nebral servítku pred ústa: Jasný odkaz pre Mbappeho! Zobraziť článok

Benzema zažil rozprávkovú sezónu 2021/2022, ktorá mu okrem tímových úspechov vyniesla aj individuálne ocenenie Zlatá lopta. V tejto sezóne však často maróduje a zranený bol už osemkrát, čo sa podpísalo taktiež na jeho streleckých štatistikách.

„Ak by Real Madrid nezískal žiadne veľké trofeje a Benzema by naďalej bojoval so zraneniami, klub by sa mohol rozhodnúť pre angažovanie útočníka svetového formátu,“ tvrdí Marca a dodáva, že ak by Madridčania opäť upriamili pozornosť na Mbappého, ten by musel urobiť oveľa viac pre zrealizovanie prestupu ako predtým a znížiť nielen svoje finančné očakávania.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});