Trojnásobný víťaz NHL Marián Hossa: Prikývne na ponuku z Chicaga?!

Chystá sa ďalšia akcia plná osobností. Zimný štadión v Banskej Bystrici bude 30. apríla dejiskom hokejovej exhibície, v ktorej sa okrem ...
  • Zdroj: Braňo Račko

Chystá sa ďalšia akcia plná osobností. Zimný štadión v Banskej Bystrici bude 30. apríla dejiskom hokejovej exhibície, v ktorej sa okrem generácie zlatých chlapcov predstavia aj futbalisti či herci. Organizátor je majster sveta z roku 2002 Richard Lintner a na podujatí nebude chýbať ani trojnásobný víťaz NHL Marián Hossa (44).

FOTOGALÉRIA: Marián Hossa

Bývalý hráč Chicaga pred exhibíciou prezradil aj plány do budúcnosti. Od vedenia zámorského tímu má na stole ponuku pracovať v štruktúrach klubu. Plánuje na ňu prikývnuť?!

Odchovanec Trenčína Marián Hossa vlani ukončil dlhú a veľmi úspešnú kariéru. Najväčšiu slávu na klubovej scéne zažil v drese Chicaga, kde počas svojho pôsobenia až trikrát vyhral v rokoch 2010, 2013 a 2015 slávnu trofej Stanleyho pohár. Zámorský klub mu dokonca v novembri 2022 vyvesil jeho dres s číslom 81 pod strechu arény United Center, čo bola obrovská pocta. Už žiadny iný hráč si ho v budúcnosti totiž neoblečie.

Nie je tajomstvom, že vedenie Jastrabov by svoju legendu rado videlo v blízkej budúcnosti pracovať v štruktúrach klubu. „Áno, mám od Chicaga určitú ponuku na spoluprácu. Uvidíme v budúcnosti, ako sa rozhodnem,“ povedal Novému Času Hossa ešte po vyvesení jeho dresu v Chicagu.

Na stredajšej konferencii venovanej aprílovej exhibícii legiend už prezradil o niečo viac. „Stále platí, že mám ponuku od Chicaga, ale oni to nechávajú na mňa a všetko je otvorené. Zobral som si určitý čas na rozmyslenie, možno trochu viac, ako v klube čakali,“ reagoval Marián.

Na otázku, kedy by mohol padnúť verdikt, odvetil: „Viem si predstaviť, že v lete by sme si mohli spoločne sadnúť a bližšie podebatovať o ponuke. Teda aj o možnosti od nového ročníka zobrať nejakú funkciu.“

Filip Mešár momentálne pôsobí v zámorskej juniorskej súťaži OHL.
Mešár v zámorí neskóroval už takmer mesiac: Expert z Montrealu pozná príčinu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});