Legendárny Carragher si nebral servítku pred ústa: Jasný odkaz pre Mbappeho!

Bayern Mníchov nadviazal na triumf 1:0 z Paríža a v domácej odvete zvíťazili 2:0 gólmi bývalého hráča PSG Erica Maxima Choupo-Motinga ...
  • Zdroj: Reuters

Bayern Mníchov nadviazal na triumf 1:0 z Paríža a v domácej odvete zvíťazili 2:0 gólmi bývalého hráča PSG Erica Maxima Choupo-Motinga a Serge Gnabryho. Koniec PSG v Lige majstrov ostro okomentoval pre televíziu Sky Sports bývalý obranca Jamie Carragher (45).

FOTOGALÉRIA: Bayernu Mníchov - Paríž SG

Bayern zdolal v súčte svojich rivalov 3:0 a postúpil do štvrťfinále súťaže. Parížania sa už druhý rok po sebe nedostali cez osemfinále v Lige majstrov. Za posledných sedem rokov vypadli v tejto fáze súťaže už piatykrát.

Prehru francúzskeho šampióna silnými slovami komentoval legendárny hráč Liverpoolu a dnes už expert Sky Sports Jamie Carragher. „Úprimne, som rád, že PSG vypadlo. To nie je tím, to je len neporiadok,“ spustil Angličan.

„Minuli najviac peňazí na svete a majú najlepších hráčov. Ukazuje sa, že to nie je najdôležitejšie. Musíte byť tím. Myslím si, že to je vo futbale zásadne,“ pokračoval Carragher.

Angličan si spomenul aj na hviezdu PSG Kyliana Mbappeho, ktorý bol v zápase neviditeľný. „Mám rád, keď sú v tíme silné individuality. Ale úprimne, toto nie je tím. Mbappe musí opustiť tento klub,“ zakončil svoje rozprávanie.

Usporiadatelia museli ochrániť Lionela Messiho pred fanúšikom, ktorý vybehol na trávnik.
Bezzubé hviezdy sa lúčili s Ligou majstrov: Messiho museli chrániť pred fanúšikom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});