Na Woodsa sa valí ďalší škandál: Čo chce jeho bývalá priateľka prezradiť súdu?

Na legendárneho golfistu Tigera Woodsa (47) sa valí ďalší škandál. Hovoriť chce o ňom bývalý Woodsova priateľka Erica Hermanová (39).
  • Zdroj: Reuters

Na legendárneho golfistu Tigera Woodsa (47) sa valí ďalší škandál. Hovoriť chce o ňom bývalý Woodsova priateľka Erica Hermanová (39).

FOTOGALÉRIA: Tiger Woods

Tá požiadala súd na Floride o zrušenie dohody o mlčanlivosti, ktorú podpísala, keď začala v roku 2017 s hviezdnym golfistom chodiť. Odvoláva sa pritom podľa amerických médií na vlani prijatú úpravu zákona, podľa ktorej nie je možné dodržanie takýchto dohôd vymáhať v prípadoch, v ktorých ide o sexuálne obťažovanie či napadnutie. 

Dvojica síce doteraz oficiálne ukončenie vzťahu nepotvrdila, na verejnosti sa ale spoločne naposledy ukázali vlani pri tenisovom US Open. Hermanová potom chýbala na golfových turnajoch, na ktorých inak Woodsa pravidelne sprevádzala.

Manželstvo futbalistu Weissa je v ohrození.
Vladimír Weiss ml. zažíva turbulentné obdobie v manželstve: Rozvod po 10 rokoch?! Zobraziť článok

Hermanová vo svojej žiadosti presne nešpecifikovala, z akého dôvodu žiada o zrušenie platnosti dohody o mlčanlivosti. "Vzhľadom na agresívne uplatňovanie dohody zo strany žalovaného voči nej si žalobkyňa nie je istá, či môže prezradiť skutočnosti, ktoré by viedli k niektorým právnym nárokom, o ktorých sa domnieva, že má," uvádza sa okrem iného v žiadosti.

Lopušanová má pred sebou žiarivú hokejovú budúcnosť.
Veľký krok v kariére Nely Lopušanovej: Opúšťa Slovensko! Zobraziť článok

Woodsov hovorca sa k prípadu zatiaľ nevyjadril. Legendárny golfista má za sebou nevery, ktoré ho pripravili o manželstvo s krásnou Švédkou Elin. Liečil sa zo závislosti na medikamentoch, v roku 2017 dostal podmienku za to, že šoféroval pod vplyvom omamných látok a predvlani sa zasa takmer zabil, keď v Kalifornii vyletel s autom z cesty.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});