Kuriózna situácia v českej lige: Zápas v Olomouci nedohrali kvôli rolbe

Kuriózna situácia sa stala v úvodnom zápase predkola play off českej hokejovej ligy. Duel medzi Olomoucom a Karlovými Varmi sa nedohral. ...
  • Zdroj: TASR/Michal Svítok

Kuriózna situácia sa stala v úvodnom zápase predkola play off českej hokejovej ligy. Duel medzi Olomoucom a Karlovými Varmi sa nedohral. Za všetko môže rolba!

Tá na ľade po prvej tretine vytvorila ryhu. Nasledovalo niekoľko kontrol hracej plochy a po vyše dvoch hodinách padol verdikt zo strany rozhodcov, že duel nie je možné dohrať.

Manželstvo futbalistu Weissa je v ohrození.
Vladimír Weiss ml. zažíva turbulentné obdobie v manželstve: Rozvod po 10 rokoch?! Zobraziť článok

Úvodný zápas predkola play off medzi Olomoucom a Karlovými Varmi, ktorý bol v stredu ukončený po prvej tretine za stavu 2:0 pre domácich Hanákov, sa dohrá dnes. Začne sa od druhej tretiny o 18.00 h. ČTK o tom informoval riaditeľ súťaže Martin Loukota.

Jakub Kos (v strede) v zápase MS hráčov do 20 rokov proti Kanade.
Český hokejový talent iba zázrakom neochrnul: Kariéra v ohrození! Zobraziť článok

Dnes bol pôvodne v Olomouci na programe druhý duel. Celá séria sa tým pádom posunie a zmení formát, ďalšie dva zápasy sa totiž odohrajú v naplánovaných termínoch v sobotu a v nedeľu v Karlových Varoch. V prípade, že si niektoré z mužstiev nezabezpečia postup v sérii hranej na tri víťazstvá v najkratšom možnom termíne, presunie sa séria späť do Olomouca na štvrtý aj prípadný rozhodujúci piaty zápas.

Odporúčame z TIVI.sk
 
});