Minnesota ťahá skvelú sériu: Kubalík rozhodol proti Chicagu

Hokejisti Minnesoty vyhrali v zápase zámorskej NHL na ľade Winnipegu 4:2. Bodovali tak už v jedenástom zápase za sebou, z toho deväťkrát ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hokejisti Minnesoty vyhrali v zápase zámorskej NHL na ľade Winnipegu 4:2. Bodovali tak už v jedenástom zápase za sebou, z toho deväťkrát naplno.

Ich brankár Marc-Andre Fleury k tomu prispel 46 úspešnými zákrokmi. Dva body si v drese hostí pripísal Marcus Foligno, ktorý zaznamenal gól a asistenciu. Jeho tím sa bodovo dotiahol na čele Centrálnej divízie na Dallas – ten má jeden zápas k dobru. Triumf však poznačil predčasný koniec útočníka Kirilla Kaprizova, ktorý si pravdepodobne poranil v tretej tretine nohu v súboji s Loganom Stanleym.

Prvé víťazstvo po šiestich zápasoch zaznamenali hokejisti Detroitu, ktorí zdolali Chicago 4:3. Dva presné zásahy pridali niekoľko minút pred koncom zásluhou Lucasa Raymonda a víťazného gólu Dominika Kubalíka. Vancouver zdolal Anaheim 3:2 pp, o výsledku rozhodol po 20 sekundách predĺženia J.T. Miller.

Výsledky-NHL:

Detroit - Chicago 4:3

Góly: 23. Walman (Seider, Chiasson), 39. Larkin (Chiasson, Perron), 53. Raymond (Hägg, Chiarot), 56. Kubalík (Lindström, Copp) – 16. T. Raddysh (L. Reichel, Athanasiou), 18. T. Raddysh (Guttman, Murphy), 47. Joe. Anderson (Khaira)

Winnipeg - Minnesota 2:4

Góly: 28. Stanley (Namestnikov, Ehlers), 38. Niederreiter (Schmidt, Connor) – 15. M. Foligno (Sundqvist, Middleton), 28. F. Gaudreau (M. Foligno, Sundqvist), 29. Hartman (Kaprizov, Middleton), 60. Shaw (Zuccarello)

Vancouver - Anaheim 3:2 pp

Góly: 15. J. Miller (E. Pettersson), 35. Kuzmenko (Beauvillier, E. Pettersson), 61. J. Miller – 4. Terry (McTavish, Max Jones), 35. McGinn (Zegras, R. Strome)

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});