Zabávač sa postaví proti Baronovi na FNC 4! Môžem zbiť nesympatického človeka a ešte mi aj zaplatia...

Organizácia Fight Night Challenge odkrýva kartu ďalšieho súboja, ktorý sa uskutoční na najbližšom turnaji FNC 4 v Trnave už 13.5.2023. ...
  • Zdroj: instagram/fightnightchallenge

Organizácia Fight Night Challenge odkrýva kartu ďalšieho súboja, ktorý sa uskutoční na najbližšom turnaji FNC 4 v Trnave už 13.5.2023. V ringu sa predstaví opäť influencer Baron, ktorý má na konte zatiaľ jediný duel v boxe. V ňom nestačil na treťom gala organizácie na Flexkinga, ktorý ho knokautoval v druhom kole.

Tentoraz sa kontroverzný podnikateľ predstaví v súboji so súperom, ktorého skúsenosti s boxom sú na vysokej úrovni. Aktuálne pracuje ako boxerský tréner v známom bratislavskom gyme Chaoss a TFC Bratislava. Adam Berger známy ako Bergino, má na konte viac ako 20 amatérskych zápasov v boxe.

 

 

„Výzvu do FNC 4 som prijal aj na základe Erika Tresora, ktorý ma vyzval. Chcel by som spojiť príjemné s užitočným a pobiť sa. To, že si zo seba robím p**u v parochni neznamená, že nemôžem niekoho seknúť v ringu. Viacerí ma poznajú ako komika, ale ešte pred content makingom som sa venoval dlhé roky boxu.“

„Nakoľko Erika do zápasu nepustí zranenie a stretneme sa tak asi až na ďalšom turnaji FNC, tak mi je jedno, s kým teraz pôjdem. Naskytla sa mi navyše šanca zbiť nesympatického človeka a ešte mať aj za to zaplatené. Bol by som blbec, keby som do toho nešiel. Navyše sa dobre z takého trotla robí sranda, úprimne sa na to teším,“ konštatoval boxer, zabávač a influencer Adam Berger.

Rytmus prijal ďalšiu obrovskú výzvu, tentoraz v ringu Fight Night Challenge nastúpi proti česko-slovenskej legende MMA, ktorou je Petr “Monster“ Kníže.
Rytmus na FNC 4 nastúpi proti českej legende MMA: Toto je iný level! Zobraziť článok

Svoj názor na tento súboj prezradil aj Baron. „Som rád, že sa môžem posúvať a tento fight je toho dôkazom, aj keď to beriem ako hobby. Pred Bergim mám samozrejme rešpekt, je to skúsený boxer a ja nie som zápasník, no nebojím sa výziev, preto som do toho išiel.“

„Minulý zápas mi nevyšiel, pohltila ma atmosféra, tlak od ľudí, no teraz som vyzretejší v tomto športe. Preto verím, že tento duel bude mať inú energiu nielen pre ľudí, ale aj pre mňa. Teším sa aj na ten proces okolo zápasu, samozrejme aj na doťahovačky, ktoré k tomuto športu patria,“ konštatoval Imi Štefaník, známy aj ako Baron.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});