Nečakaný rozchod hviezdneho športového páru: Pôvabná Švédka si teraz užíva slobodný život

Koniec rozprávkového vzťahu. Frida Karlssonová (23) a William Poromaa (22) sa rozišli. Vynikajúci bežci na lyžiach boli dlhodobými partnermi, ...
  • Zdroj: Reuters

Koniec rozprávkového vzťahu. Frida Karlssonová (23) a William Poromaa (22) sa rozišli. Vynikajúci bežci na lyžiach boli dlhodobými partnermi, no ich spoločná cesta životom sa skončila. Správu o rozchode verejnosti prezradila pôvabná Švédka tesne po konci majstrovstiev sveta.

FOTOGALÉRIA: Nečakaný rozchod hviezdneho športového páru

Frida Karlssonová a William Poromaa tvorili jeden z najznámejších párov v športovom svete. Pred rokom sa od seba odsťahovali, aby sa mohli viac sústrediť na svoje bežecké kariéry, no a podľa všetkého im tento vzťah na diaľku nefungoval ideálne.

Známa dvojica sa údajne rozišla už na jeseň minulého roka, ale túto informáciu sa rozhodla držať v tajnosti až do konca svetového šampionátu. O rozchode švédskeho páru sa fanúšikovia dozvedeli deň po tom, čo Poromaa získal pre svoju krajinu prvú mužskú medailu z MS po šiestich rokoch. Na 50-kilometrovej trati vybojoval bronz.

Web Aftonbladet nedávno vyspovedal medailistku z olympijských hier a dokonca prišlo aj na osobné otázky. „Mobil stále vibruje," odpovedala s úsmevom na otázku, ako momentálne funguje a ďalej doplnila, „užívam si slobodný život."

Vyjadrila sa aj k aktuálnemu vzťahu s bývalým partnerom. „Stále sme dobrí priatelia a prajem mu veľa úspechov," úprimne prezradila krásna a talentovaná Švédka, ktorá na tohtoročnom svetovom šampionáte v bežeckom lyžovaní získala až štyri medaile – dve strieborné a dve zlaté.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk