Päťsto eur má zatiaľ snajper Pacek: Narodeniny asi oslávi na dovolenke

Patrik Pacek z tímu Exel Snipers Bratislava je po úvodnom víkende na čele atraktívnej súťaže o najrýchlejší gól play-off Fortuna florbalovej ...
  • Zdroj: SZFB/Michal Tarabík

Patrik Pacek z tímu Exel Snipers Bratislava je po úvodnom víkende na čele atraktívnej súťaže o najrýchlejší gól play-off Fortuna florbalovej extraligy. Skóroval v čase 1:54 min.

FOTOGALÉRIA: Patrik Pacek

Na autora najrýchlejšieho gólu celej vyraďovacej časti, ktorá potrvá minimálne do 9. apríla, čaká prémia 500 eur! V predchádzajúcej sezóne by šek získal Samuel Jančo zo Žiliny, ktorý v druhom zápase štvrťfinálovej série proti napokon vicemajstrovskej Záhorskej Bystrici skóroval v čase 0:52 min.

Patrik Pacek v sobotu otvoril skóre prvého duelu štvrťfinále na pôde majstrovského 1. FBC Florbal Trenčín. Favorizovaní domáci však už v úvodnej tretine predviedli obrat na 3:1 a celkovo triumfovali vysoko 11:5. Do záverečnej dvojminútovky pritom išli s ešte oveľa výraznejšou prevahou 11:2. Tretí gól Exel Snipers dal práve Patrik Pacek.

Na snímke slovenský triatlonový reprezentant Richard Varga.
Skvelý úspech slovenských triatlonistov v zámorí: Toto sa v histórii ešte nikdy nestalo Zobraziť článok

„Hra piatich proti piatim bola vyrovnaná. Žiaľ, zlomili nás oslabenia, v ktorých sme dostali veľa gólov,“ povedal Patrik Pacek. Tie góly boli tri. Ďalšie dva do siete Exel Snipers pribudli dokonca pri ich jedinej početnej výhode v celom zápase!

Mladý útočník oslávi 26. marca svoje 19. narodeniny vrcholne pravdepodobne už na športovej dovolenke, keďže 1. FBC Florbal Trenčín v nedeľu zvíťazil ešte výraznejšie 15:3 a v sobotu 11. marca od 9.30 h bude mať v hale v areáli ZŠ Hargašova v Záhorskej Bystrici prvý mečbal na postup do semifinále! Série sa hrajú na tri úspechy, táto sa skončí najneskôr 15. marca.

Brankár Leksandu Kasimir Kaskisuo hodil po rozhodcovi fľašu, dostal 5-zápasový trest.
Skrat brankára, hodil do rozhodcu fľašu: Spoluhráč Hrivíka s Cehlárikom spoznal svoj trest! Zobraziť článok

V základnej časti Trenčania v rámci tejto rivality vynikli 9:6 doma a 7:3 vonku. V tabuľke po záverečnom 22. kole mali na čele 11-bodový náskok a na play-off si vybrali práve ôsmich Exel Snipers.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});