Hviezda NBA sa dostala do problémov: Prípad začala vyšetrovať polícia

Americký basketbalista Ja Morant (23) si zavaril, jeho správaním v nočnom klube v Denveri sa začala zaoberať aj polícia.
  • Zdroj: SITA/AP

Americký basketbalista Ja Morant (23) si zavaril, jeho správaním v nočnom klube v Denveri sa začala zaoberať aj polícia.

Hráč Memphisu pustil cez víkend na sociálnych sieťach živé vysielanie, pri ktorom v podniku pózoval so zbraňou. Vedenie Grizzlies Moranta po incidente vyradilo minimálne na dva zápasy z tímu, podľa trénera Taylora Jenkinsa ale pre jeho návrat k mužstvu neexistuje žiadny pevne stanovený termín.

Polícia na základe videa začala vyšetrovanie, či dvadsaťtriročný Morant svojím správaním v klube Shotgun Willie's neporušil zákony o zbraniach. V Colorade je ich držanie pod vplyvom alkoholu alebo drog zakázané. Memphis v Denveri v piatok odohral zápas s Nuggets.

Morant sa už za svoje správanie ospravedlnil a zmazal aj svoje účty na Instagrame a na Twitteri. „Dám si na chvíľu voľno a pokúsim sa naučiť iné spôsoby, ako lepšie zvládať stres," uviedol basketbalista vo vyhlásení.

Problémy so správaním nemá Morant prvýkrát. V minulosti sa vyhrážal ochranca v nákupnom centre a nedávno vyšlo najavo, že pri pouličnom basketbalovom zápase jedného mladíka opakovane udrel a potom sa vrátil na ihrisko s pištoľou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});