Útok slzným plynom na tlačovke! Známy Slovák má vážne zdravotné problémy, zvažuje žalobu

Obrovský škandál sa udial na tlačovej konferencii bojovej organizácie Clash of the Stars! Neznámy páchateľ zaútočil slzným plynom, viacerí ...
  • Zdroj: instagram @alesbejr

Obrovský škandál sa udial na tlačovej konferencii bojovej organizácie Clash of the Stars! Neznámy páchateľ zaútočil slzným plynom, viacerí bojovníci hlásia vážne zdravotné problémy. Známy Slovák dokonca odstúpil z organizácie a zvažuje podanie žaloby!

Organizácia bojových športov Clash of the Stars je známa bizarnými zápasmi. Sústredí sa viac na bizarnosti, ako na športovú kvalitu. Preto dáva šancu rozličným známym tváram zo šoubiznisu, filmov pre dospelých, influencerom či hviezdam OnlyFans. Tí sa proti sebe postavia v ringu a bijú sa.

V nedeľu večer sa uskutočnila v pražskom klube Duplex tlačová konferencia pred nadchádzajúcim turnajom, ktorá ale skončila obrovským škandálom a predčasne. Neznámy páchateľ totiž útočil slzným plynom, hlavným podozrivým je český youtuber Aleš Bejr (44). Pre svoje nevyspytateľné správanie dostal prezývku Psychopat a svojej povesti nezostal nič dlžný.

Na tlačovú konferenciu zavítal napriek tomu, že na najbližšom turnaji nemá ani zápas. Prišiel v lekárskom prestrojení a s plynovou maskou na tvári. Preto je práve on hlavným podozrivým zo závažného útoku, po ktorom viacerí prítomní začali silno kašľať, dusiť sa a aj s odstupom času sa sťažujú na zdravotné problémy.

Attila Végh vs Karlos Vémola
Attila Végh potvrdil záujem o odvetu s Vémolom: Už sa čaká len na jediné! Zobraziť článok

„Nemám s tým nič spoločného," popieral svoju vinu Bejr v rozhovore pre Expres. „Masku som si vzal na seba z preventívnych dôvodov kvôli minulému útoku od Tadeáša Veselého na Fayneho. Mal som takú predtuchu. Ľudia si myslia, že v tom mám prsty, ale opak je pravdou. A môžem povedať, že som mal šťastie. Neviem, kto to urobil, možno niekto z fanúšikov, ale myslím si, že to je skôr práca sekuriťákov pri vchode, každopádne, ja sa od toho dištancujem," hovoril Bejr, ktorý krátko pred incidentom vyzval na vzájomný zápas promotéra organizácie a profesionálneho MMA bojovníka Tomáša Le Syho.

Le Sy za vedenie organizácie Clash of the Stars zaujal jasné stanovisko. Pokiaľ sa potvrdí, že za útokom slzným plynom stojí Aleš Bejr, tak dostane "padáka". „Bolo to cez čiaru a odsudzujeme to. Pokiaľ sa potvrdí, že to urobil Aleš, ukončíme s ním akúkoľvek spoluprácu," napísal na instagrame Le Sy.

Bojovníci, ktorí boli prítomní v klube Duplex počas nepríjemného útoku, majú doteraz zdravotné problémy. „Ak to bol skutočne tento idiot, skutočne mu ďakujem za to, že doteraz smrkám krv, treští mi hlava a je mi na zvracanie. Ak existuje ľudské dno, tak ty si jeho kráľ," napísala kulturistka Aneta Adamusová na instagrame na adresu Bejra. Na turnaji, ktorý sa uskutoční 11. marca, má zápas proti Michaele Dostálovej, známej aj z organizácie OKTAGON MMA.

Vážne zdravotné problémy si z akcie odniesol aj známy slovenský tréner z OFA Gymu Martin Sedlák, známy ako Pagy. Ten mal bojovať proti Filipovi Grznárovi v hlavnom predzápase turnaja. Do Prahy cestoval 800 kilometrov a napokon si doviezol vážne zdravotné problémy. Podľa vlastných slov s organizáciou okamžite končí a zvažuje žalobu!

„Za včerajšie ohrozenie na mojom zdraví sa s vami ani ďalej baviť nebudem. Od včera až doteraz mám obrovské zdravotné problémy. Dnes ráno doktor, vyšetrenie a ďalšie kroky voči tomuto prestrelenému svinstvu, kde sa ohrozovalo viacero životov sa s týmto už nikdy nestotožním! Dnes budem od svojho tímu advokátov očakávať jasné rozhodnutie ako ďalej," napísal na sociálnych sieťach Pagy.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});