Rytmus na FNC 4 nastúpi proti českej legende MMA: Toto je iný level!

Rytmus prijal ďalšiu obrovskú výzvu, tentoraz v ringu Fight Night Challenge nastúpi proti česko-slovenskej legende MMA, ktorou je Petr ...
  • Zdroj: instagram/fightnightchallenge

Rytmus prijal ďalšiu obrovskú výzvu, tentoraz v ringu Fight Night Challenge nastúpi proti česko-slovenskej legende MMA, ktorou je Petr “Monster“ Kníže.

Rodák z Prahy absolvoval v klietke pätnásť profi zápasov, z ktorých si pripísal trinásť víťazstiev.

 

 

Jeho posledným zápasom bol odvetný stret s Davidom Kozmom, proti ktorému si to rozdal v titulovom boji welterovej divízie Oktagonu. V zápase napokon triumfoval na body Kozma a ich vzájomné skóre tak vyrovnal na jedna jedna.

Rytmus má v boxe na konte tri zápasy, v ktorých nastúpil proti Marpovi, Molochovi a zápasníkovi Borárosovi. Jeho box je na vyspelej úrovni, teraz ho ale preverí borec, ktorý patrí medzi priekopníkov MMA v Česku. Prvý profizápas si “Monster“ pripísal už v roku 1999 a známy je aj príbeh o jeho súboji, ktorý sa konal v provizórnych podmienkach a trval neskutočných 55 minút. Aj také boli začiatky kariéry známeho bojovníka.

 

Atraktívny a rozhodne prekvapujúci duel sa uskutoční už 13. mája v priestoroch Mestskej športovej haly v Trnave. Do ringu jedinečnej organizácie nastúpi okrem týchto dvoch hviezdnych mien aj Attila Végh. Šampióna Bellatoru čaká súboj s bývalým borcom UFC Ericom Spicelym, ktorý naposledy na turnaji Fabriq 2 ukončil súpera v prvom kole.

Na karte FNC 4 by nemal podľa správ organizácie chýbať ani influencer Baron, ktorého súpera spoznáme o pár hodín na oficiálnom instagrame organizácie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});