Slafkovský počas maródky pribral: Pozrite, ako sa Juraj zmenil

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský (18) sa v januári zranil, do bojov v NHL už nezasiahne. Teraz sa potrebuje rýchlo vystrábiť ...

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský (18) sa v januári zranil, do bojov v NHL už nezasiahne. Teraz sa potrebuje rýchlo vystrábiť zo zranenia. Rehabilituje a naberá na objeme.

Fotogaléria

Rodák z Košíc by mal byť úplne fit v apríli. Do hry v NHL s veľkou pravdepodobnosťou nezasiahne, pretože Montreal Canadiens sa v play-off nepredstaví.

Slovákov zaujíma jeho prípadný štart na MS vo Fínsku a Lotyšsku, ktoré budú od 12. do 28. mája. Generálny manažér Montrealu jeho účasť zavrhol. Kent Hughes v podstate vylučuje, že keď bude zdravý, pošle Juraja Slafkovského na majstrovstvá sveta. Povedal, že budú mať averziu k riziku s rozhodnutiami ako je toto kvôli všetkým zraneniam v tejto sezóne," prezradil na sociálnej sieti Twitter novinár Eric Engels.

Slafkovský sa pred časom ukázal na autogramiáde v Kanade, kde sa zúčastnil na akcii etablovanej značky. Je vidieť, že sa Juraj od príchodu do Ameriky zmenil. Na váhe pridal pár kíl navyše.

V drese Caroliny zažiarili fínski útočníci Teuvo Teräväinen (vpravo), ktorý strelil hetrik.
Tampa bez Černáka dostala výprask v Caroline: Teräväinen s hetrikom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});