Tím Vlhovcov dobehol biznis s čitateľom z Nitry: Skončí ich spor na súde?

Zbytočné nepríjemnosti pre všetkých aktérov! Do redakcie Nového Času sa ozval čitateľ z Nitry s tvrdením, že mu Boris Vlha (31) predal ...
  • Zdroj: abv

Zbytočné nepríjemnosti pre všetkých aktérov! Do redakcie Nového Času sa ozval čitateľ z Nitry s tvrdením, že mu Boris Vlha (31) predal auto, ktoré sa krátko po prepise majiteľa úplne rozpadlo.

Boris sa však bráni a tvrdí, že ide o špekulanta. Brat, tréner a manažér lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (27) nemá dokonca problém celú vec riešiť aj súdnou cestou.

FOTOGALÉRIA: Vlhová

Čitateľ z Nitry v podnete tvrdí, že od lyžiarskeho klanu Vlhovcov nedávno kúpil žiarivomodré auto značky Audi RS 3. „Kontaktoval som ich cez inzerát. Auto som si išiel obzrieť, spravil som aj krátku skúšobnú jazdu. Zdalo sa ako nové, pretože bolo zaparkované v garáži, a vraj nebolo ani používané. Po necelých 4 000 km od kúpy sa však rozpadlo,“ zhodnotil stručne čitateľ. Oprava by ho vyšla na niekoľko tisíc eur a práve túto sumu teraz od Vlhovcoch požaduje. V žalúdku mu leží primárne zmena viskozity oleja, o ktorej sa mal údajne dozvedieť až po podpísaní zmluvy.

Nový majiteľ športiaka sa nazdáva, že medializáciou zatlačí na predchádzajúcich majiteľov a dosiahne svoje. Druhá strana sa však podozreniam bráni, obvinenia odmieta a je pripravená aj na prípadnú súdnu dohru!

Rakúska lyžiarka Cornelia Hütterová.
Vlhová klesla v celkovom poradí: Shiffrinová nedosiahla na rekordnú výhru Zobraziť článok

Zmena oleja

„Auto bolo opravené a funkčné. Predali sme mu dobré auto, no celé ho totálne doriadil! Predtým, než ho kúpil, vedel o všetkom vrátane zmeny viskozity oleja. Tou sa teraz on ohrádza, no ja som dodržal špecifikáciu oleja. Dal som tam racingový olej, lebo sme to auto upravovali na taký výkon, aby vydržalo. Všetko bolo robené v špecializovanom servise odbornými ľuďmi. Nerobil som to podomácky. My sme dva a pol roka na tom aute jazdili bez problémov,“ vysvetlil Vlha pre Nový Čas a pokračoval:

„Ten pán si auto kúpil od nás v tejto upravenej podobe. O dva týždne nato mi už však začal písať o rôznych ďalších extrémnych úpravách, ktoré tam robil on sám. Auto mu eventuálne začalo haprovať a ‚sklepol‘ mu motor. Ja nemám ani problém sa s ním súdiť. Ten motor sa dá na expertízu, aby sme vedeli skutočne, prečo sa to stalo. My sme dva a pol roka jazdili na tom oleji a bolo to bez problémov. On nás krivo obviňuje a nedokáže sa pozrieť do zrkadla,“ dodal Vlha, ktorý je s nespokojným kupujúcim pripravený komunikovať súdnou cestou. V telefóne si ho už radšej úplne zablokoval a vôbec na neho nereaguje.

Zablokoval ho

„Je mi ľúto toho auta, lebo my sme sa oň naozaj starali. Oboznámil som ho so všetkými zásahmi, ktoré sme my robili. Absolútne nič som mu nezamlčal, ani som mu neklamal. Mrzí ma, že takí ľudia sú. Že on takto zničil dobré auto... Povedal som mu to aj v poslednej správe a potom som si ho zablokoval,“ uzavrel Vlha.

Audi RS 3

Max. rýchlosť: 250 km/h

Zrýchlenie 0 - 100 km/h: 3,8 s

Objem palivovej nádrže: 55 l

Celková hmotnosť: 2 075 kg

Kombinovaná spotreba: 8,7 l/100 km

Základná cena od: 60 000 €

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});