Sagan o sile priateľstva s Ossom: TOTO by som nemal prezrádzať, ale...

Slovák Peter Sagan (33) a Talian Daniel Oss (36) prehovorili o sile svojho priateľského vzťahu! Odhalili množstvo kuriozít zo zákulisia ...
  • Zdroj: getty images

Slovák Peter Sagan (33) a Talian Daniel Oss (36) prehovorili o sile svojho priateľského vzťahu! Odhalili množstvo kuriozít zo zákulisia a Sagan vytiahol aj zákulisnú tajnosť z pretekov Okolo Kalifornie 2017.

FOTOGALÉRIA: Sagan

Peter Sagan (33) a Daniel Oss (36) tvoria výborne zohratú dvojicu nielen v cyklistickom pelotóne, ale aj v súkromí. Spoločne jazdili za Liquigas, na pár rokov každý pretekal za inú "stajňu", ale osud ich cesty znova spojil najskôr v BORA-hansgrohe a teraz v TotalEnergies. Sagan a Oss sú nielen výborní pretekári, ale spája ich aj zmysel pre humor, zábavu a spoločný pohľad na život. V rozhovore pre taliansky web TuttoBici odhalili niekoľko zaujímavostí a kuriozít zo zákulisia.

Oss napríklad hovoril o tom, čo ho na kamarátovi Saganovi štve. „Stále má veľa otázok - ako malé dieťa. Daniel, kam ideme? Daniel, čo  budeme robiť? Zoznam jeho otázok je veľmi dlhý... Ale beriem to v pohode," prezradil na slovenského pretekára Talian. Obaja milujú zábavu a k tej neodmysliteľne patrí aj dobrá hudba. „Máme spoločný pohľad na život. Snažíme sa byť šťastní a proaktívni. Máme radi aj rovnakú hudbu - punk a rock," hovoril Peter Sagan.

Slovenský pretekár vytiahol aj zákulisnú príhodu z pretekov Okolo Kalifornie 2017, ktorá potvrdzuje silu ich priateľstva. „Danielovo gesto na Okolo Kalifornie 2017," odpovedal Sagan na otázku na ich spoločný najemotívnejší moment. „Na celkové prvenstvo som potreboval vyhrať dve špurtérske prémie a v poslednej etape sa umiestniť v najlepšej trojke. Daniel, hoci vtedy jazdil ešte za BMC, pred etapou povedal: dnes jazdím za Slovensko! Možno by som to nemal takto prezrádzať, ale aj táto situácia charakterizuje naše priateľstvo."

Peter Sagan obsadil v nedeľu 33. miesto.
Peter Sagan znovu mimo boja o triumf: Posledné metre vypustil Zobraziť článok

Spoločne si toho veľa užili nielen v rámci cyklistiky, ale aj v súkromí. „Po Tour de France 2017 sme si prenajali jachtu a štyri dni vkuse sme žúrovali," odhalil Daniel Oss a prezradil tiež kuriozitu zo zákulisia o Saganovi: „Strašne rýchlo mu rastú fúzy a brada. Ráno sa oholí a večer má opäť strnisko."

Taliansky pretekár trefne vystihol ich spoločný pohľad na život: „Jesť, piť, bicyklovať a užívať si život." A veríme, že Peter Sagan si naplno užije svoju poslednú sezónu na cestách a dosiahne nejaký pekný úspech do svojej bohatej zbierky.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});