Škrt cez rozpočet pre svetovú jednotku: Djokovičovi môže pomôcť iba Biden

Už to vie! Kompetentné orgány v USA zakázali mužskej svetovej jednotke Novakovi Djokovičovi (35) vstup do krajiny aj tento rok. Rozhodnutie ...
  • Zdroj: Reuters

Už to vie! Kompetentné orgány v USA zakázali mužskej svetovej jednotke Novakovi Djokovičovi (35) vstup do krajiny aj tento rok. Rozhodnutie na svojom profile na Twitteri zverejnil senátor Rick Scott, ktorý pridal aj informáciu, čo môže Srb urobiť, aby si na turnajoch v Indian Wells a Miami zahral.

FOTOGALÉRIA: Djokovičovi môže pomôcť iba Biden

Strach z koronavírusu opadol, v mnohých krajinách sú obmedzenia už minulosťou, ale v USA je to úplne iný príbeh. V tejto krajine sa covidu stále boja, takže stále platia rôzne obmedzenia. Ak ste nedostali poslednú dávku vakcíny, bude vám zamietnutý vstup do krajiny. Žiaľ, toto sa týka aj svetoznámeho nepriateľa očkovania Djokoviča. Senátor z Floridy Novakovi poradil, že mu zostáva už len jedna možnosť, a to výnimka, ktorú mu môže udeliť len prezident Joe Biden! 

V zámorí je kvôli Djokovičovmu prípadu vyvíjaný veľký tlak na úrady. Novaka podporilo veľké množstvo tenistov, ako aj tenisová federácia USA. Dobrou správou je, že Novak sa o účinkovanie na US Open báť nemusí, keďže od mája sa rušia všetky sankcie a obmedzenia súvisiace so vstupom do krajiny.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});