Obrovská rana pre Anaheim Ducks: Asistentovi trénera diagnostikovali vážnu chorobu

Nečakaná správa. Asistent trénera tímu Anaheim Ducks zo zámorskej NHL Mike Stothers (61) trpí vážnou chorobou. Lekári mu diagnostikovali ...
  • Zdroj: Reuters

Nečakaná správa. Asistent trénera tímu Anaheim Ducks zo zámorskej NHL Mike Stothers (61) trpí vážnou chorobou. Lekári mu diagnostikovali melanóm lymfatických uzlín v treťom štádiu. V následujících týždňoch preto podstúpi liečbu a absolvuje aj chirurgický zákrok.

FOTOGALÉRIA: Obrovská rana pre Anaheim Ducks

„Chcem poďakovať celej svojej rodine, priateľom a organizácii Ducks na čele s majiteľmi za neuveriteľnú podporu v tomto náročnom období," uviedol Stothers vo vyhlásení pre verejnosť.

„Keby som sa mohol so všetkými podeliť o jeden jednoduchý odkaz, povedal by som, aby všetci poslúchali svoje telo. Ak si všimnete niečo nezvyčajné alebo sa necítite vo svojej koži, okamžite vyhľadajte lekára. Prosím, nečakajte. Mohlo by to byť najlepšie rozhodnutie, ktoré urobíte," zanechal silné posolstvo.

Rodák z Toronta pôsobí v organizácii Ducks od roku 2021, predtým bol šesť sezón v Los Angeles. Mihol sa tiež v AHL v tímoch Manchester Monarchs a Ontario Reign. S druhým menovaným dokonca v roku 2015 vyhral Calder Cup.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk