PSG musí pred odvetou vyriešiť nepríjemný problém: V Mníchove sa nepredstaví jedna z najväčších hviezd

Brazílsky futbalista Neymar (31) nenastúpi v budúcotýždňovej odvete osemfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov. V piatok to potvrdil ...
  • Zdroj: Reuters

Brazílsky futbalista Neymar (31) nenastúpi v budúcotýždňovej odvete osemfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov. V piatok to potvrdil tréner Paríža Saint-Germain Christophe Galtier. Bavori vyhrali úvodný duel v Parku princov 1:0.

FOTOGALÉRIA: Neymarovo zranenie

Skúsený útočník si pred dvoma týždňami zranil pravý členok v ligovom zápase s Lille. Pretrhnuté väzy utrpel v súboji s Benjaminom Andrem, ktorý ho fauloval. Neymara opakovane trápia problémy s členkom. Zranil sa aj na minuloročných MS v Katare v úvodnom stretnutí so Srbskom (2:0). Následne sa vrátil do zostavy „kanárikov" až v osemfinálovom stretnutí s Kórejskou republikou (4:1).

„V najbližších dvoch zápasoch nebudeme mať k dispozícii Neymara. Pri jeho absencii budeme hrať s troma stredopoliarmi a dvoma útočníkmi," uviedol Galtier na piatkovej tlačovej konferencii pred sobotným ligovým duelom s Nantes. V ňom budú PSG chýbať aj zranení Renato Sanches a Presnel Kimpembe, do zostavy sa vráti Nordi Mukiele, informovala agentúra AFP.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});