Tina neprestáva udivovať verejnosť: Spolupráca s RFA a vstup na pole bojových umení!

Slovenská speváčka a Tina neprestáva prekvapovať. 38-ročná umelkyňa zápasí už niekoľko rokov so zákernou chorobou, no napriek tomu je ...
  • Zdroj: arfa

Slovenská speváčka a Tina neprestáva prekvapovať. 38-ročná umelkyňa zápasí už niekoľko rokov so zákernou chorobou, no napriek tomu je stále plná života a entuziazmu. To potvrdila opäť aj tentokrát a všetkých svojich fanúšikov prekvapila oznámením, že bude súčasťou EUROGOLD pyramídy z dielne RFA o 30 000 eur ako mentorka.

FOTOGALÉRIA: TINA

 

Čo pieseň, to hit

Aktívnu spevácku kariéru začala v roku 2003. Už po krátkej dobe Tina vydala svoj prvý album, ktorý niesol rovnaký názov ako jej pseudonym. Obrovský ošiaľ spôsobil jej hit Príbeh, ktorý naspievala spolu s Rytmusom.

V rokoch 2011 a 2012 vyhrala dvakrát po sebe prestížne ocenenie Slávik. V tomto období vydala svoj najznámejší album S. E. X. Y., ktorého súčasťou sú kultové hity Si Sám či Mám Ťa V Hlave.

Tina bola na začiatku desiatych rokov skutočne na roztrhanie, o čom svedčí aj jej kariéra moderátorky. Po úspechu v relácii Česko Slovenská Superstar II prišla ďalšia ponuka na moderovanie ďalšej speváckej súťaži Hlas Česko Slovenska.

Tine táto rola perfektne sadla a opäť si ju zopakovala v ďalšej sérii tohto televízneho programu. Divákom sa ukázala na televíznych obrazovkách aj vo filme Lóve, ktorý ešte doteraz patrí medzi najúspešnejšie snímky slovenskej kinematografie.

Pravá bojovníčka

V roku 2018 Tina oznámila verejnosti šokujúcu správu. Jej dlhšiu pauzu od vydávania nových albumov a singlov spôsobila nevyliečiteľná choroba Sclerosis multiplex. Moderná medicíne proti nej ešte nevynašla žiadny liek, a tak bola Tina nútená s ňou bojovať. Charizmatická speváčka sa jej nezľakla a rozhodla sa bojovať s ňou najviac, ako je len v jej silách.

Matka 10-ročného syna Lea sa dokázala naučiť s touto chorobou žiť a stala sa vzorom mnohých mladých ľudí, ktorí zažívajú zdravotné problémy. Tina sa vrátila späť na scénu a spolu s Tomášom Maštalírom naspievala pieseň Jedno Ráno, ktorá je zároveň titulnou skladbou k filmu Známi Neznámi.

Mentorka v pyramíde o 30 000 eur

Tina sa nikdy netajila tým, že rada čelí novým a ťažkým výzvam. Presne do takej sa pustila, keď kývla na účasť v EUROGOLD pyramíde o 30 000 eur. V tomto unikátnom projekte z dielne organizácie Real Fight Aréna bude zastávať rolu mentorky účastníkov pyramídy.

Okrem toho, že im Tina bude pomáhať v tom, aby si práve jej zverenec odniesol cenu pre víťaza, čaká ju neľahké rozhodnutie. Jedného svojho bojovníka bude musieť určiť za náhradníka. Ako sa jej bude dariť v úplne novom odvetví? To zistíme 22.4. na turnaji RFA 9 v Prievidzi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});