Dojemná rozlúčka s mladým futbalistom († 24): Ten odkaz chytí za srdce každého!

Český futbal zasiahla v pondelok večer smutná správa. Talentovaný futbalista Lukáš Lehnert († 24), naposledy hráč treťoligového Hlučína, ...
  • Zdroj: Facebook/FC Baník Ostrava

Český futbal zasiahla v pondelok večer smutná správa. Talentovaný futbalista Lukáš Lehnert († 24), naposledy hráč treťoligového Hlučína, zomrel.

O tragickej udalosti informoval jeho klub a o pár dní neskôr zverejnil na sociálnej stránke dojemné animované video na rozlúčku.

Na snímke zľava tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší a generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík mladší.
Futbalový Slovan oznámil veľkú novinku: Ivan Kmotrík mladší sa vracia do klubu! Zobraziť článok

„Bude navždy zapísaný v našich srdciach. Odpočívaj v pokoji, Leny,“ znie krátky odkaz vo videu. V animovanom videu beží Lukáš k bránke a hlavičkou strieľa gól. Následne oslavuje so svojimi spoluhráčmi a mení sa na anjela.  Celé video sa končí odkazom, ktorý chytí za srdce každého.

Brazílska supermodelka Adriana Lima sa stala prvou globálnou ambasádorkou Medzinárodnej futbalovej federácie pre fanúšikov.
FIFA čelí po zvolení sexy ambasádorky kritike: Vážne práve ona?! Zobraziť článok

„Leny, náš kamarát. Ďakujeme ti za spoločné chvíle a to ako na ihrisku, tak aj mimo neho. Bol si jeden z nás a každý by za teba položil ruku do ohňa. Dúfam, že tam hore ti je už lepšie a že na nás budeš dozerať. Všetkým nám veľmi chýbaš. Odpočívaj v pokoji. Tvoj FC Hlučín.“

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});