Japonská tenistka Osaková to s návratom myslí vážne: Tehotná maká pod Agassiho dohľadom

Na svetlo sveta sa dostalo úžasné video japonskej tenistky Naomi Osakaovej (25), ktorá predtým viedla ženský svetový rebríček.
  • Zdroj: TASR/AP

Na svetlo sveta sa dostalo úžasné video japonskej tenistky Naomi Osakaovej (25), ktorá predtým viedla ženský svetový rebríček.

FOTOGALÉRIA: Naomi Osakova

Japonská hráčka mesiac po oznámení tehotenstva trénovala. A ako! Makala ostošesť pod dohľadom Andrea Agassiho (52)!

Novak Djokovič.
Djokovič prezradil svoje plány: TOTO chcem ešte vyhrať a skompletizujem zbierku Zobraziť článok

Štvornásobná grandslamová víťazka (Australian Open: 2019, 2021, US Open: 2018, 2020) v januári oznámila, že čaká dieťa a na kurty sa chce vrátiť už na Australian Open v roku 2024. Zrejme aj preto ani v tehotenstve neprestala trénovať, o čom svedčí aj niekoľko videí z tréningu, ktoré zdieľala, a ktoré dokazujú, že na dynamike svojho obávaného bekhendu nestratila nič.

 

 

Tie videá potvrdzujú aj klebety o tom, že japonská hviezda povolala do služieb Andrea Agassiho! Tenistu na dôchodku, ktorý bol trénerom mnohých špičkových hráčov vrátane Novaka Djokoviča. Táto spolupráca jedných nadchla. Pre tých, ktorí nepoznajú Agassiho trénerský štýl, je známy svojim dôrazom na mentálnu odolnosť a stratégiu. Ak skutočne trénuje Naomi, môže to byť pre ňu skvelá príležitosť posunúť svoju hru na vyššiu úroveň.

Katie Volynetsová predviedla v Austine nevídaný obrat.
Nevídaný obrat americkej tenistky: Prehrávala 0:5 a jej súperka mala mečbal Zobraziť článok

Bez ohľadu na to, či sú klebety pravdivé, Osakovej oddanosť trénovaniu počas tehotenstva je pôsobivá. Mnoho tehotných žien sa vyhýba intenzívnej fyzickej aktivite, ale ona je odhodlaná udržiavať si kondíciu a pokračovať v zlepšovaní svojej hry.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});