Anketa NIKÉ Športovec mesiaca február 2023: Lobotka prvý raz na tróne

Zaslúžený triumf! Víťazom v ankete NIKÉ Športovec mesiaca február 2023 sa premiérovo stal futbalista Stanislav Lobotka (28). Záložník ...
  • Zdroj: SITA/AP

Zaslúžený triumf! Víťazom v ankete NIKÉ Športovec mesiaca február 2023 sa premiérovo stal futbalista Stanislav Lobotka (28). Záložník talianskeho tímu SSC Neapol predvádza v tejto sezóne skvelé výkony a je ťahúňom svojho klubu nielen v domácej súťaži, ale aj v Lige majstrov. 

FOTOGALÉRIA: Stanislav Lobotka

Slovenský reprezentant Stanislav Lobotka ťahá svoj klub po dlhých 33 rokoch k majstrovskému titulu v Taliansku a aj k úspechu v prestížnej Lige majstrov. Jeho výkonmi je očarený aj samotný kouč Neapola Luciano Spalletti.

„Je to hráč, ktorý nášmu tímu dodáva veľkú silu. S manipuláciou s loptou je veľmi rýchly a obratný. Hrá naozaj výborne,“ zložil Stanovi poklonu pre klubovú stránku kormidelník Neapolu.

Prvým finalistom pohára sa stal Slovan.
Šamorín poriadne vytrápil Slovan: O postupujúcom rozhodol až penaltový rozstrel! Zobraziť článok

Lobotkovci majú na čele tabuľky už 18-bodový náskok a titul by mu už nemal utiecť. Dokonca sa pošuškáva, že o služby nášho záložníka sa údajne zaujíma aj kráľovský Real Madrid. V ankete, ktorá sa obnovila od roku 2021 za spolupráci stávkovej spoločnosti NIKÉ, získal tak Lobotka premiérove víťazstvo pred skejbordistom Turym a strelcom Tužimským.  

Výsledky február 2023:

1. Stanislav Lobotka (futbal) 

2. Richard Tury (skejtbording) 

3. Juraj Tužinský (športová streľba) 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});