Gymnastická kráska Olivia Dunnová: Má viac fanúšikov ako Beyoncé!

Pre Oliviu Dunnovú (20) znamená gymnastika veľa, no nie je všetko! Nepatrí medzi najhviezdnejšie športovkyne, ale vďaka svojej kráse ...
  • Zdroj: getty images

Pre Oliviu Dunnovú (20) znamená gymnastika veľa, no nie je všetko! Nepatrí medzi najhviezdnejšie športovkyne, ale vďaka svojej kráse má len na instagrame vyše 3,7 milióna sledovateľov!

FOTOGALÉRIA: Gymnastická kráska Dunnová

Na Tik Toku má dokonca až 7,2 milióna fanúšikov, čo je o milión viac, ako má popová speváčka Beyoncé.

Olivia sociálne médiá výdatne zásobuje fotografiami, ktoré dokážu vygradovať mužskú predstavivosť na maximálne možnú mieru. V drvivej väčšine si oblieka minišaty, alebo minisukne, miluje fotenie v plavkách... Chcela sa stať slávnou, no výsledkami na súťažiach sa jej to nepodarilo.

V súčasnosti navštevuje University of Louisiana s plným atletickým štipendiom a tento rok zatiaľ nesúťažila pre zranenie nohy. Zaujímavé je, že každý jej príspevok na sociálnych sieťach jej vynesie príjem 31 000 USD (cca 29 200 eur).

Svojím vzhľadom zmenila pohľad mužov na gymnastiku, a preto nie je prekvapujúce, že jej popularita, ako aj popularita tohto športu každým dňom rastie.

Brazílska supermodelka Adriana Lima sa stala prvou globálnou ambasádorkou Medzinárodnej futbalovej federácie pre fanúšikov.
FIFA čelí po zvolení sexy ambasádorky kritike: Vážne práve ona?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});