Mourinho opäť vybuchol a dostal červenú kartu: Rimania šokujúco prehrali s outsiderom

Futbalisti US Cremonese prekvapujúco zvíťazili v utorňajšom zápase 24. kola Serie A nad piatym AS Rím 2:1 a odpútali sa z poslednej priečky ...
  • Zdroj: SITA/AP

Futbalisti US Cremonese prekvapujúco zvíťazili v utorňajšom zápase 24. kola Serie A nad piatym AS Rím 2:1 a odpútali sa z poslednej priečky tabuľky. Pre domácich to bolo vôbec prvé víťazstvo v sezóne.

Cremonese sa ujalo vedenia v 17. minúte, keď sa strelou z voleja presadil Franck Tsadjout. Minútu po zmene strán dostal červenú kartu tréner hostí Jose Mourinho, no jeho zverencom sa podarilo vyrovnať v 71. minúte zásluhou Leonarda Spinazzolu. Hostia boli v druhom polčase aktívnejší a nebezpečnejší, ale v závere podrazil brankár Rui Patricio domáceho útočníka Davida Okerekeho a z penalty rozhodol Daniel Ciofani.

V Nyone vyžrebovali osemfinálové dvojice Európskej ligy vo futbale.
Arsenal v osemfinále proti Sportingu, Hanckov Feyenoord čaká Šachtar Zobraziť článok

Cremonese sa vďaka triumfu dostalo o bod pred poslednú Sampdoriu, no na miesta zaručujúce záchranu stráca ešte osem bodov. Jeho hráči mali doteraz bilanciu nula výhier, deväť remíz a štrnásť prehier. Rimania nevyužili šancu dostať sa na štvrté miesto pred mestských rivalov z Lazia.

US Cremonese - AS Rím 2:1 (1:0)
Góly:
17. Tsadjout, 83. Ciofani (z 11m) - 71. Spinazzola

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});