Jediná dcéra Borisa Beckera žiari v Let’s Dance: Anne chýba otec v hľadisku

Zasa neprišiel. Hoci má vstupenku na každé kolo, legendárny tenista Boris Becker do hľadiska ďalšieho pokračovania najnovšej nemeckej ...
  • Zdroj: Getty Images

Zasa neprišiel. Hoci má vstupenku na každé kolo, legendárny tenista Boris Becker do hľadiska ďalšieho pokračovania najnovšej nemeckej edície Let’s Dance neprišiel.

FOTOGALÉRIA: Jediná dcéra Borisa Beckera žiari v Let’s Dance

Svoju nemanželskú dcéru Annu Jermakovovú (22), ktorú uznal až po dlhoročných ťahaniaciach, až keď došlo na DNA test, sleduje len na sociálnych sieťach. „Hrdý otec! Výborne,“ napísal na instagrame k najlepšiemu bodovému zisku svojej ratolesti. 

Anna, ktorá sa na svojho hviezdneho otca podobá najviac zo všetkých jeho detí, si vyslúžila za valčík aplauz, ale aj najviac bodov od poroty - ako jediná zo súťažiach prekonala dvadsaťbodovú hranicu v šou, v ktorej sedí aj u nás známy porotca Jorge González (55).

Tanečným partnerom Anny je ruský tanečník Valentin Lusin, rodák z Petrohradu. Ktovie, či s ním prehodí slovko-dve v ruštine, ktorá je rodným jazykom jej mamy Angely, rodenej Moskovčanky?

Boris svoju dcéru Annu nevidel, odkedy bol prepustený z britského väzenia, kam sa šesťnásobný grandslamový šampión dostal za to, že nepriznal všetok svoj majetok po vyhlásení osobného bankrotu v roku 2017. Ona za ním totiž bola aj v base... 

Šou pritom nie je pre hviezdneho tenistu žiadnou neznámou, v roku 2014 v nej štartovala Beckerova druhá manželka Lilly Beckerová (46), v roku 2016 sa v nej objavila aj ďalšia Beckerova ex Alessandra Meyer-Wöldenová (39) a v roku 2019 bola kandidátkou na účasť aj jeho exmanželka Barbara Beckerová (56).

Miroslav Štolc si užil finále hokejovej Ligy majstrov.
Miroslav Štolc je prvým Slovákom, čo pískal vrchol hokejovej LM: Bonus za finále? Puk a dres! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});