Incident z Európskej ligy bude mať dohru: UEFA začala vyšetrovať útok fanúšika na Dmitroviča

Európska futbalová únia (UEFA) začala vyšetrovať prípad fanúšika, ktorý vtrhol na ihrisko a napadol brankára FC Sevilla Marka Dmitroviča ...
  • Zdroj: Reuters

Európska futbalová únia (UEFA) začala vyšetrovať prípad fanúšika, ktorý vtrhol na ihrisko a napadol brankára FC Sevilla Marka Dmitroviča počas odvetného zápasu play off o osemfinále Európskej ligy s PSV Eindhoven.

FOTOGALÉRIA: Marko Dmitrovič

Nepríjemný incident sa po záverečnom hvizde skloňoval viac ako postup rekordného šesťnásobného víťaza súťaže, ktorý sa napriek prehre 0:2 prebojoval do osemfinále vďaka minulotýždňovému domácemu triumfu 3:0.

Brankár Sevilly Marko Dmitrovič spacifikoval fanúšika PSV.
Fanúšik Eindhovenu napadol brankára Sevilly: Dostal rýchly knokaut Zobraziť článok

Dmitrovičovi sa podarilo spacifikovať diváka, ktorý po údere stratil rovnováhu a spadol na trávnik. Následne k nemu pribehli ďalší hráči a usporiadatelia. Tí ho za bučania divákov na tribúnach odviedli do útrob štadióna a odovzdali polícii.

Srbskému brankárovi sa nič nestalo a po incidente pokračoval v hre. Po zápase uviedol, že nikdy nie je pekné vidieť takéto situácie a vyzval úrady, aby fanúšika potrestali. UEFA potýčku zatiaľ nekomentovala, pripomína agentúra AP.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});