Český hokejový útočník pod paľbou obrovskej kritiky: Vo videu podporil ruskú armádu!

Hokejový klub SKA Petrohrad odohral pri príležitosti oslavy dňa obrancov vlasti svoj posledný zápas základnej časti KHL proti Soči (6:5 ...
  • Zdroj: Repro foto Twitter @hcSKA

Hokejový klub SKA Petrohrad odohral pri príležitosti oslavy dňa obrancov vlasti svoj posledný zápas základnej časti KHL proti Soči (6:5 pp) v špeciálnych zelených dresoch a všetci hráči zároveň prostredníctvom nahrávky zablahoželali ruským vojakom. Vo videu nechýbal ani český útočník Dmitrij Jaškin (29).

Carl Lindbom si užil gólovú oslavu so spoluhráčmi.
Talentovaný švédsky brankár hitom internetu: Blysol sa gólom cez celé klzisko Zobraziť článok

„Všetko najlepšie k sviatku obrancov vlasti," zaznelo z úst Dmitriho Jaškina. Video okamžite vyvolalo obrovskú vlnu nevôle na českých sociálnych sieťach a kapitán Petrohradu schytáva kritiku zo všetkých strán. Podľa niektorých reakcií by už nikdy nemal reprezentovať, dokonca sa objavili hlasy, že by mu malo byť odobraté občianstvo Českej republiky. Samozrejme, tento úkon nemôže demokratický štát svojvoľne vykonať.

V českom národnom tíme odohral Jaškin 39 zápasov a predstavil sa na dvoch majstrovstvách sveta. Jeho budúcnosť v reprezentácii je však neistá. Vzhľadom na pôsobenie v KHL by podľa vyhlásenia prezidenta zväzu Aloisa Hadamczika nemal dostávať pozvánky na reprezentačné akcie. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});