Jágrova partnerka to otvorene priznala: Kedy plánujeme deti?

Kedy sa legendárny Jaromír Jágr (51) stane otcom? Jeho súčasná partnerka Dominika Branišová (28) spravila nečakané priznanie. Ešte si ...
  • 6Galéria
  • Zdroj: instagram/dominikabranisova

Kedy sa legendárny Jaromír Jágr (51) stane otcom? Jeho súčasná partnerka Dominika Branišová (28) spravila nečakané priznanie. Ešte si bude musieť počkať...

Fotogaléria

Jágrova partnerka opäť rozvírila debatu v Česku. Niektorí fanúšikovia by už radi videli potomka Jaromíra Jágra, ale stále sa tak nestalo. Pritom hráč Kladna má už po päťdesiatke.

Plánuje Dominika s Jágrom rodinu? „Myslím, že Jarda by bol skvelý otec! To ja o ňom hovorím vždy... Myslím, že by ho to veľmi zmenilo, keby mal dieťa. A obzvlášť chlapca, pretože by ho mohol viesť napríklad k hokeju,“ prezradila Branišová pre český denník Blesk.

Dominika otvorene priznala, že sa ešte na úlohu matky necíti. „Priznám sa, že ešte som v takej fáze, keď si to úplne neviem predstaviť, že by som mala deti,“ objasnila Jágrova priateľka.

Vekový rozdiel medzi partnermi nehrá pre ňu žiadnu rolu. „S Jardom sme si dosť podobní. A myslím, že práve on je príkladom, ktorý naozaj nie je typický na svoj vek,“ povedala. Legendárny Jágr v minulosti opakovane čelil otázke na potomstvo. „Deti? Mám ich rád, ale je čas," reagoval Jágr.  

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});