Vedenie klubu po prehre s Prešovom: Končí Pardavý na lavičke Slovana?

Šokovali svojich fanúšikov. Hokejisti Slovana Bratislava nestačili v zápase Tipos extraligy na domácom ľade na posledný tím súťaže. Prehrali ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Šokovali svojich fanúšikov. Hokejisti Slovana Bratislava nestačili v zápase Tipos extraligy na domácom ľade na posledný tím súťaže. Prehrali s Prešovom 1:4, čo je tretia prehra z uplynulých štyroch zápasov.

FOTOGALÉRIA: Ján Pardavý

Hneď po zápase sa medzi fanúšikmi začalo špekulovať, či slabú formu a zlé výkony z posledných zápasov ustojí tréner Ján Pardavý (51).

Na snímke vpravo tréner Slovana Ján Pardavý v zápase 40. kola hokejovej Tipos extraligy v hokeji HC Slovan Bratislava - HC MV Transport Prešov.
Vedúci Slovan šokujúco nestačil na posledný Prešov, Réway hrdinom Spišiakov Zobraziť článok

„Akcionári HC Slovan vyjadrili trénerskému tímu a športovému manažmentu plnú podporu. Vedenie klubu hráčom zdôraznilo, že výkony a výsledky z minulých stretnutí, najmä v domácom prostredí, pred vlastnými fanúšikmi, sa nemôžu opakovať. Na kabúnu apelovalo k zlepšeniu výkonnosti, tímovosti a vyvinutiu maximálneho úsilia o nápravu herného prejavu smerom k záveru základnej čatsi, ako aj blížiacemu sa play-off,“ píše sa v stanovisku Slovana. Belasí sú aj napriek prehre stále na čele tabuľky o tri body pred druhým Zvolenom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});