Bývalá tenistka prežíva ťažké chvíle: Radosť zo zásnub vystriedal obrovský smútok

Pred mesiacom zavesila na sociálnu sieť fotografiu z Detroitu. Kľačí na nej pred ňou hokejový brankár Jason Bacashihua a v tenisovej ...
  • Zdroj: instagram/chantal_skamlova

Pred mesiacom zavesila na sociálnu sieť fotografiu z Detroitu. Kľačí na nej pred ňou hokejový brankár Jason Bacashihua a v tenisovej loptičke jej ukazuje zásnubný prsteň.

FOTOGALÉRIA: Chantal Škamlová

Bývalá slovenská tenistka Chantal Škamlová (29) prežívala vtedy radostné chvíle a zásnubami sa pochválila svojim fanúšikom.

"Ukradol mi srdce a ja mu ukradnem priezvisko,“ napísala naša bývalá tenistka k fotke na sociálne sieti.

Šťastné momenty bývalej tenistky, ktorá ukončila kariéru v auguste roku 2021 ziskom svojho štyridsiateho deblového titulu, keď na turnaji ITF WTT W15 v Bratislave zvíťazila po boku Radky Zelníčkovej, vystriedal teraz obrovský smútok. Škamlová informovala o smrti svojho milovaného otca.

Bývalá slovenská tenistka Chantal Škamlová sa zasnúbila s hokejovým brankárom.
Bývalá slovenská tenistka sa pochválila: Pokľakol pred ňu hokejový brankár Zobraziť článok

„Oci, dal si nám všetko, čo si len mohol. Je preto ťažké písať tieto riadky a nájsť slová, ktoré by vyjadrili obrovskú lásku a bolesť, ktorú si zanechal navždy v našich srdciach. Odmalička si ma viedol k športu, ktorému sme spoločne obetovali tak strašne veľa. Aj keď som často nechápala, prečo to robíme, vždy si mi odpovedal, keď budeš staršia, pochopíš. Dnes už presne viem, čo si mal vtedy na mysli,“ napísala Škamlová na Instagrame k spoločnej fotke s otcom Romanom.

Škamlová počas kariéry vyhrala vo dvojhre 388 zápasov, najvyššie sa prepracovala na 218. priečku v rebríčku WTA.

V dvojhrách bola úspešnejšia, na začiatku roka 2019 figurovala na 116. priečke. Na okruhu ITF vyhrala 12 singlových titulov, posledný na pätnásťtisícke v Káhire v tomto roku. V debli si ich pripísala rovných štyridsať.

Už v juniorskej kategórii žala úspechy vo štvorhre - najcennejším bol triumf po boku Jany Čepelovej na Australian Open.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});