Emotívna gólová oslava záložníka Ajaxu: Zosnulému krajanovi poslal nádherný odkaz

V živote sú dôležitejšie veci než futbal. To si uvedomuje aj talentovaný záložník Ajaxu Amsterdam Mohammed Kudus (22), ktorý si po oslave ...
  • Zdroj: TASR/AP

V živote sú dôležitejšie veci než futbal. To si uvedomuje aj talentovaný záložník Ajaxu Amsterdam Mohammed Kudus (22), ktorý si po oslave svojho gólu v zápase holandskej Eredivisie spomenul na svojho tragicky zosnulého krajana a kamaráta Christiana Atsua († 31)

Ghanského futbalistu Christiana Atsua, ktorý bol po zemetrasení v Turecku nezvestný, našli živého pod troskami zničenej budovy.
Desivé obavy potvrdené: Účastníka MS 2014 a ex-spoluhráča Dúbravku našli mŕtveho! Zobraziť článok

Ghanský futbalista Christian Atsu bol pred pár dňami bez známok života nájdený pod troskami zničenej budovy, ktorá sa zrútila pri ničivom zemetrasní na území Turecka. Správa o úmrtí bývalého hráča Chelsea FC či Newcastlu United obletela v priebehu pár minút celý futbalový svet.

Na svojho reprezentačného kolegu nezabudol ani Mohammed Kudus, pre ktorého mal strelený gól z priameho kopu v dueli proti Sparte Rotterdam špecifický význam. Krásnou trefou v 84. minúte uzavrel skóre stretnutia na konečných 4:0, no viac ovácií si vyslúžila jeho emotívna oslava.

Kudus pod dresom skrýval tričko s nápisom „R.I.P. Atsu", čo v preklade znamená: „Odpočívaj v pokoji, Atsu!". Okrem toho si pokľakol pri rohovej zástavke a svojmu kamarátovi venoval aj zopár slov do nebies.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});