Neuveriteľný bizár v Afrike: Hráčky naháňali a zbili hlavného rozhodcu

Málo vídaná bitka. V zápase medzi ženskými futbalovými tímami MC Motema Pembe a TP Mazembe v Konžskej demokratickej republike sa odohral ...
  • Zdroj: Repro foto Twitter @StoolFootball

Málo vídaná bitka. V zápase medzi ženskými futbalovými tímami MC Motema Pembe a TP Mazembe v Konžskej demokratickej republike sa odohral vskutku bizarný moment. Neodpískaná penalta domáce hráčky poriadne rozpálila a odniesol si to hlavný rozhodca.

Neymar (uprostred) nestihne odvetu Ligy majstrov na pôde Bayernu Mníchov.
Nepríjemná správa pre PSG: Ako dlho bude pauzovať hviezdny Neymar? Zobraziť článok

K roztržke došlo v podstate už za rozhodnutého stavu 5:1 v prospech hostiek. Možno aj to prispelo k vyvrcholeniu frustrácie domácich hráčok, keď sa po neodpískanej penalte v značnej presile vybrali za rozhodcom.

Hlavný arbiter sa rozhodol pred naštvanými ženami utekať, no fyzickému vyrovnávaniu účtu sa nevyhol. Futbalistky ho medzi striedačkami dobehli a bez akýchkoľvek zábran mu poriadne naložili. Pri tomto nepochopiteľnom skrate im navyše pomohol aj jeden z funkcionárov klubu.

Ostatní svedkovia našťastie dokázali útočníčky a útočníka odtrhnúť od šokovaného rozhodcu, ktorému sa po vlastných podarilo utiecť do útrob štadióna. Ohavným činom sa podľa britského denníka The Sun momentálne zaoberá konžská futbalová asociácia. Zatiaľ pozastavila činnosť všetkým aktérkam incidentu, a dokonca sú v hre aj doživotné zákazy futbalovej činnosti.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk