Kĺzanie po šmýkačke, kávička, futbal či fanúšičky: Sagan sa odviazal v Kolumbii!

Na tvári sa mu zračí blažený úsmev. Peter Sagan (33) sa utiahol do vysokohorského prostredia v Kolumbii, kde sa momentálne pripravuje ...
  • Zdroj: instagram/PetoSagan

Na tvári sa mu zračí blažený úsmev. Peter Sagan (33) sa utiahol do vysokohorského prostredia v Kolumbii, kde sa momentálne pripravuje na jarné klasiky, ale počas voľných dní si nájde čas aj na zábavu. Kávička, kĺzanie po šmýkačke, fanúšičky či futbalový zápas, to všetko stihol Tourminátor na potulkách v Južnej Amerike.

FOTOGALÉRIA: PEŤO SAGAN

Najnovšie sa trojnásobný majster sveta pochválil na sociálnych sieťach aj dresom s jeho menom, ktorý mu daroval miestny futbalový klub CDC Atlético Nacional z mesta Medellín. Sagan sa bol totiž odreagovať na tribúnach, no pozornosti ľudí vôbec neušiel. Vyspovedala ho aj miestna televízia a Sagan si navyše našiel čas aj na zopár fotografii s fanúšikmi. Najviac určite zaujala tá, na ktorej vedľa neho pózuje krásna kolumbijská hosteska.

Zaujímavý rozhovor spravil spravil s kamarátom a verným domestikom Danielom Ossom (vpravo).
Sagan sa na jarné klasiky pripravuje v Kolumbii: TOTO je môj povolený doping Zobraziť článok

Zábava je zábava, no slovenský šampión sa nachádza za oceánom hlavne preto, aby sa kvalitne pripravil na nadchádzajúce jarné klasiky. Jeho najbližší program je daný jasne. Už na budúci víkend ho čakajú najskôr sobotňajšie preteky Omloop Het Nieuwsblad, o deň neskôr sa postaví na štart Kuurne - Brussel - Kuurne. Následne v období od 6. do12. marca absolvuje etapové podujatie Tirreno - Adriatico.

Slovenský cyklista Peter Sagan ukončí po tejto sezóne kariéru profesionálneho cestného cyklistu.
Cesta Petra Sagana na parížsku olympiádu bude zložitá: Rozhodne až divoká karta? Zobraziť článok

Peter si počas svojej kariéry splnil už nejeden sen, no napriek tomu sa stále nájde niečo, čo mu nedá spávať - preteky Miláno - San Remo. Na štart slávnej klasiky sa postaví 18. marca. „Tento triumf mi v kariére ešte chýba,“ vyjadril sa nedávno Sagan. „Rád by som vyhral tieto preteky. Ak by sa mi to podarilo, moje klasikárske úspechy by boli kompletné. Sú to ľahké preteky, ale je ťažké na nich uspieť. Môžem vyhrať monument, prečo nie, nič nie je nemožné.“

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});