Milan Škriniar chýbal v zostave, Inter vyhral doma s Udinese

Futbalisti Interu Miláno vyhrali v 23. kole Serie A na domácej pôde s Udinese 3:1. Slovenský reprezentant Milan Škriniar (28) duel presedel ...
  • Zdroj: TASR/AP

Futbalisti Interu Miláno vyhrali v 23. kole Serie A na domácej pôde s Udinese 3:1. Slovenský reprezentant Milan Škriniar (28) duel presedel len na lavičke pre náhradníkov.

Inter vykročil za výhrou v 17. minúte, keď bol v pokutovom území faulovaný Dumfries. K penalte sa postavil Lukaku, jeho pokus gólman vyrazil. Penalta sa však opakovala a druhýkrát belgický útočník skóroval. Bol to jeho prvý ligový gól od augusta.

Udine sa podarilo vyrovnať v závere prvého polčasu, v druhom dokonca mohlo stav otočiť. V 72. minúte postupovali štyria hráči Udine na dvoch obrancov Interu, nigérijský útočník Success však vyriešil situáciu zle a jeho následná strela nebola úspešná. Z následného protiútoku domácich potom skóroval Mkhitaryan. V závere stretnutia pridal poistku Martínez. Inter je na druhom mieste so stratou 15 bodov na vedúci Neapol.

Bologna zvíťazila na trávniku Sampdorie Janov 2:1. Hráči milánskeho AC potvrdili rolu favorita na ihrisku Monzy, ktorú zdolali 1:0.

Serie A - 23. kolo:

Inter Miláno – Udinese 3:1 (1:1)

Góly: 20. Lukaku, 73. Mkhitaryan, 89. Martínez – 43. Lovric

AC Monza - AC Miláno 0:1 (0:1)

Gól: 31. Messias

Sampdoria Janov - FC Bologna 1:2 (0:1)

Góly: 68. Sabiri (z 11 m) - 27. Soriano, 90. Orsolini

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});