Futbalový Slovan si komplikuje cestu za titulom, DAC opäť stiahol manko na lídra

Futbalisti Slovana Bratislava remizovali v sobotňajšom zápase 20. kola Fortuna ligy doma s Duklou Banská Bystrica 2:2. Zaváhanie úradujúceho ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Futbalisti Slovana Bratislava remizovali v sobotňajšom zápase 20. kola Fortuna ligy doma s Duklou Banská Bystrica 2:2. Zaváhanie úradujúceho majstra a lídra súťaže využila Dunajská Streda, ktorá sa k nemu po víťazstve 2:0 v Michalovciach priblížila na rozdiel jedného bodu.

Dukla po prvom polčase viedla vďaka dvom gólom Róberta Polievku. Hostia boli blízko k tomu, aby Slovanu uštedrili prvú domácu ligovú prehru v tejto sezóne. V 76. minúte však Vladimír Weiss mladší z jedenástky znížil a v závere "belasí" vyrovnali po hlavičke Andreho Greena.

Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda triumfovali v zápase 20. kola Fortuna ligy na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 2:0. Hostia využili zaváhanie Slovana Bratislava, ktorý len remizoval s Banskou Bystricou, a na prvé miesto strácajú už len bod.

DAC viedol od 31. minúty, keď sa presadil kapitán Zsolt Kalmár. Na konečných 2:0 upravil v nadstavenom čase druhého polčasu striedajúci Sebastian Nebyla. Michalovce zaznamenali tretiu prehru za sebou a patrí im 9. priečka.

Futbalisti AS Trenčín remizovali v 20. kole Fortuna ligy s FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 1:1. Domáci viedli od 38. minúty po góle Samuela Bagína, ale hostia v druhom polčase vyrovnali, keď sa presadil Patrik Pinte. Trenčínu patrí 10. miesto v tabuľke, Zlaté Moravce sú na 8. priečke.

Fortuna liga - 20. kolo:

ŠK Slovan Bratislava - MFK Dukla Banská Bystrica 2:2 (0:2)

Góly: 76. Weiss ml. (z 11 m), 90. Green - 21. a 38. Polievka, ŽK: Kašia - Willwéber, Záhumenský

MFK Zemplín Michalovce – FC DAC 1904 Dunajská Streda 0:2 (0:1)

Góly: 31. Kalmár, 90.+1 Nebyla

AS Trenčín – FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble 1:1 (1:0)

Góly: 38. Bagin – 73. Pinte

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});